| tilica91 a întrebat:

Ma pricep ft bine sa pictez si decorez unghii si as vrea sa fac asta la distanta, adica sa imi pun modelele de unghii false pe internet si fetele sa le vada sa le comande, iar ew sa le fac si sa le trimit. dilema mea e unghiile le daw de la mine sau imi trimit ele unghiile?

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

De ce nu inveti sa pui unghii cu gel mai bine? Ai un avantaj daca deja stii sa pictezi pe tips

| fustiteTUTU a răspuns:

Eu iti recomand sa iti faci un blog, e gratis, pe www.blogspot.com si sa arati acolo ce picturi stii sa faci pe tips. Util ar fi sa ai tu tipsurile tale si sa faci pe cele 2 tipuri: europene si americane.
Plata sa o faci ramburs, adica sa plateasca la Posta, dar sa si incasezi un avand de 50% in momentul in care iti comanda.

Poti primi gratuit produse import Germania pentru unghii cu gel si tipsuri cu gel, este un giveaway oferit de Softnails

http://softnailsro.blogspot.com/......nails.html

| leo987 a răspuns:

Douu preturi: unul cu tot de la tine, celalalt cu unghiile lor. Lucrezi prin posta cu plata ramburs in primul caz. In al doilea ele trimit unghiile prin posta, tu le ridici, le pictezi si le trimiti inapoi cu plata tot ramburs.
Sau cont pe okazii.ro si prezinti marfa si expui ce si cum expedierea etc etc etc.
Funda?

| iuliaalexboo a răspuns:

Tu le trimiti iar ele iti trimit banii fundita?