| needcolors a întrebat:

Mai am de returnat la banca 150 mil in 6 ani si tot uitându-ma pe graficul de rambursare care cuprinde rata+dobândă+comision (off) m-am gândit sa iau bani de la un CAR si sa sting creditul la banca, urmând sa achit ratele la CAR pentru ca sunt mai suportabile și nu conțin comisioanele acele fioroase. Este o idee buna?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o idee buna daca iesi mai ieftin, dar trebuie sa tii cont si de comisionul de rambursare anticipata. Intereseaza-te la CAR, vezi cat te-ar costa imprumutul respectiv si apoi intreaba la banca cat ar trebui sa platesti in cazul rambursarii anticipate si poti face comparatia si alegi ce-i mai bine pentru tine. Succes si numai bine!

| ioana1704 a răspuns:

Trebuie sa vezi cat e dobanda la CAR. Am o colega car tot alearga dupa oferte, face calcule se muta de la o banca la alta etc si culmea e mereu in pierdere! Calculeaza bine pasii!

| nashu40 a răspuns:

Da, este o idee buna, dar depinde cum a fost incheiat contractul cu banca. Unele contracte NU PERMIT rambursarea anticipata, in afara de rate. Daca gasesti un CAR sa te imprumute cu o suma asa de mare e foarte bine, dar sa citesti cu atentie cap-coada contractul cu banca. Iar la CAR trebuie sa ai un fond ca sa poti face imprumut si, in plus, stiam ca au o anumita limita. Totusi nu strica sa incerci, e in interesul tau.
Succes!

| OmuVerde a răspuns:

Daruieste celor dragi un cadou ecologic de la Greenpeace: pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte imprimate pe hartie reciclata (cu vapoarele Greenpeace), brelocuri, sireturi si tricouri inscriptionate. Comanda acum doar la Greenpeace Shop: http://www.greenpeace.org/romania/shop

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă cei de la CAR acceptă să mai iei un credit peste cel care îl ai la bancă.