anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai avem bani sa ne platim ratele la banci? Sau ne bat recuperatorii la usa?laughing

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se apropie de adevăr varianta a doua.
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Eu niciodata nu am avut datorii la banci, intotdeauna am considerat a fi o prostie asta, sa te imprumuti ca mai apoi sa dai inca o data poate atitia bani inapoi, insa sotia mea a facut-o inainte de a ne casatori, iar acum e bine ca mai avem citeva luni si scapam cu totul de ele. De cea mai mare tocmai am scapat luna trecuta!happy

| mihaa a răspuns:

Maryus, supravietuim, o singura luna am fost restanta la banca, si m-am imbolnavit cu nervii, am facut pe dracu in 4 si am platit

lolita
| lolita a răspuns:

Din fericire nu am rate la banci si probabil as avea bani sa le platesc, nu mi-as fi facut 3-4 rate ca altii.

lolita
| lolita a răspuns:

Marius te inseli, nu a mfacut referire la tine, eu chiar nu sunt ca altii. unele intrebari si raspunsuri chiar imi plac dar altele... stii tu. fiecare cu conceptiile sale.

| MariuZ a răspuns:

Uita-te pe vizor inainte sa deschizi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine in cel mai trist caz o sa sune politia. De fapt nu mai suna, direct ma saltalaughing Sper sa aprobe cautiunea rolling on the floor
@cristi202 -Si imprumuturile astea se fac cu capul. Daca stii sa profiti de pe urma bancii, castigi cu sacul. Trebuie sa ai putina imaginatie si putin curaj de a risca. Eu n-am nimic de pierdutlaughing
@lolita -Nu vad ca am intrebat undeva daca am bani sa-mi platesc datoriile? Tu vezi? Stiu ca la mine te-ai referi. Esti tu suparata pe minelaughing putin rautacioasa... vezi ca asta iti fura frumusetealaughing

| Kalle a răspuns:

Ne vainde casa recuperatorii e mai mult ca sigur laughing

Întrebări similare