Eu niciodata nu am avut datorii la banci, intotdeauna am considerat a fi o prostie asta, sa te imprumuti ca mai apoi sa dai inca o data poate atitia bani inapoi, insa sotia mea a facut-o inainte de a ne casatori, iar acum e bine ca mai avem citeva luni si scapam cu totul de ele. De cea mai mare tocmai am scapat luna trecuta!
Maryus, supravietuim, o singura luna am fost restanta la banca, si m-am imbolnavit cu nervii, am facut pe dracu in 4 si am platit
Din fericire nu am rate la banci si probabil as avea bani sa le platesc, nu mi-as fi facut 3-4 rate ca altii.
Marius te inseli, nu a mfacut referire la tine, eu chiar nu sunt ca altii. unele intrebari si raspunsuri chiar imi plac dar altele... stii tu. fiecare cu conceptiile sale.
La mine in cel mai trist caz o sa sune politia. De fapt nu mai suna, direct ma salta Sper sa aprobe cautiunea
@cristi202 -Si imprumuturile astea se fac cu capul. Daca stii sa profiti de pe urma bancii, castigi cu sacul. Trebuie sa ai putina imaginatie si putin curaj de a risca. Eu n-am nimic de pierdut
@lolita -Nu vad ca am intrebat undeva daca am bani sa-mi platesc datoriile? Tu vezi? Stiu ca la mine te-ai referi. Esti tu suparata pe mine putin rautacioasa... vezi ca asta iti fura frumusetea