Să fie de calitate și să arate și localu bine, adică nu ultima țignănie de chioșc, de ce nu?
Merge dacă este plasată în vad comercial. Și dacă o adaptezi la ceințele vremii. Forma langoșei, nu lagoșe ci gogoașă. Dacă o umpli măcar cu o picătură de dulceață sau ciocolată, dacă aspectul afacerii tale este eco, nu țigănesc, toate merg dacă devii profi, nu dacă visezi la ce merge și ce nu merge.
2 cu branza sarata te rog
Poftim domnul
Multumesc, succes!?
Daca e intr-o zona aglomerata da. Daca e intr-o zona pe unde trec 5 oameni toata ziua... nu prea o sa mearga. Plasare strategica si merge ca pe roate.
Nu cred c-ai cum sa treci pe langa daca simti mirosul ala .
Eu cred ca da. Numai sa nu te limitezi la a pune pe ele "fineti". Altfel, faci clatite. Cele cu branza sunt mai hranitoare si cred, mai cautate. Sai fii mereu pregatit (chiar in cantitati mici) pentru orice vrea clientul. Apropo de cererea de mai sus, eu vreau si smantana peste branza. Si mai ales, nu da mai scump ca altii. Lumea se uita si la un leu. La mine in oras s-a deschis una chiar in centru, in statia de autobuz, trafic mare. Dar le dadea mai scump decat in zona turistica. Nu cumpara nimeni si s-a inchis in 3 saptamani. Apropo, poti sa faci si mici, nu toata lumea prefera langos cat roata de la caruta. Multi prefera sa cumpere 2 in locul uneia mari. Incearca sa vezi ce prefera lumea. Succes!