| Girly97 a întrebat:

Majoritatea oamenilor de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "La multi ani sanatosi si frumosi!"
Banca de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "Deoarece nu ati actuailizat datele personale, accesul la toate conturile dvs bancare a fost restrictionat pana cand veti actualiza datele care trebuiau actualizate de luna trecuta iar in cazul in care nu actualizati datele in termen de 3 luni vom fi nevoiti sa incheiem relatia contractuala."

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ceva normal. Trebuia sa mergi sa actualizezi datele. Nu cred ca nu ai primit si atunci un mesaj pentru asta.

| iulianr a răspuns:

Nu e nimic anormal la asta. Datele trebuie actualizate periodic, dar cred că au mai avut ei apeluri/emailuri și nu le-ai răspuns. De obicei anunță din timp și dacă sunt complet ignorați ajung la restricționarea accesului.

| doctorandus a răspuns:

Ești cetățean american?

| ReddY25 a răspuns:

Atenție la neatenție

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

E normal. poti doar sa ti pui buletinul in aplicatie si aia e. nu-i asa mare bataie de cap, nu mai dramatizati totul.

| Vântulalb a răspuns:

rolling on the floor
Mesaje de actualizare sunt de aproape 2 ani.
Daca i-ai ignorat ei te pot considera decedata.
Chiar ti-e asa de greu sa intri in Banca si sa le dai CI? Atat trebuie si numarul de telefon (pe care vad ca deja il au).

| haileewatson a răspuns:

Asta patesti daca nu iti actualizezi datele la timp