Ia-ti adio de la el si de la bani. Daca spui ca si-a inchis telefonul este clar.L-a primit.Ce sa-ti fac.Ai luat teapa.
Curierul nu preda pachetul decat dupa preluarea sumei de bani care va fi livrata in contul expeditorului. E atat de simplu! El probabil a sperat ca va primi banii separat printr-un transfer, ceva, proasta alegere.Si probabil ca nu are telefonul inchis, doar i-a blocat numarul. Dar stii? E o lectie foarte buna, pe viitor sigur n-o sa mai greseasca asa.
Cum ai ajuns la concluzia asta, au disparut banii asa prin magie?
Prin ce transfer sa primesc banii? Daca eu am am ales sa ii primesc ramburs? Deci in cel mai rau caz imi trimite coletul inapoi.
Posibil.Ai vazut banii? Nu.Deci! Mai asteapta.
Ramburs bineinteles deci unde ar fi problema? eu ma refeream ca poate vrea sa il trimita inapoi si daca il refuz ce se intampla
Apar cam tarziu raspunsurile.
Uite ce zic eu: suna la firma de curierat si vezi ce mai face coletul tau. Coletul a fost asigurat, nu ai cum sa pierzi.
Asta am facut si eu.
Atunci nu trebuie sa iti faci probleme.Banii iti vor venii.In caz contrar poti trage la raspundere firma de curierat.Pentru ca ei au incasat banii la predarea coletului.
ApTvFilms întreabă:
andreiscripcaru întreabă: