Nu! Nici o banca din lume nu-ti va deschide un cont bancar fara un act legal cu care sa te legitimezi.
Nu-i nimic, te intorci la Bucuresti cand ai timp si iti iei buletinul, amanand momentul cand mergi la banca sa dechizi contul.
Nu merge. Excepție - dacă ai deja cel puțin un cont la o anume bancă și poți accesa portofoliul tău prin internet banking. La ING, de exemplu, se poate astfel crea / închide un cont sau mai multe.
Aaa,perfect. Am un cont la ING cu card si mai vreau sa-mi deschid inca unul. Spui ca merge daca ei deja mă au in baza lor de date, nu?
Da, dacă o faci online, se poate.
E perfect! Eu am deja un cont la ING cu card cu tot. Ideea e in felul urmator, cand o sa ma prezint la bancarul respectiv sa-i spun faptul ca am actul de identitate altundeva tot o sa reusesc sa deschid un cont pe langa cel principal datorita faptului ca sunt in baza lor de date, nu?
Nu, așa nu merge. DOAR online! La oficiile lor, orice operațiune se face NUMAI pe baza actului de identitate original.
Ai sa poti sa iti deschizi cont online de pe internet backing. La sediul lor fara act de indeitate in original nu iti face nimeni nimic
Anonim20000000 întreabă: