Gasesti pe una sa faceti videochat si va regulati cateva ore pe zi. Cred ca amandoi castigati cam 500 eur pe luna fiecare
Mgtow spune.
=====
Gasesti pe una sa faceti videochat si va regulati cateva ore pe zi. Cred ca amandoi castigati cam 500 eur pe luna fiecare.
=====
Presupun că asta ar face el, dacă recomandă.
Sunt site-uri de tip ptc dar muncesti de iti sar capacele la pc si faci maxim 15 dolari pe luna, daca ii retragi mai ai si taxe si nu te alegi cu nimic.
3d design modele 3d/ sau 2d design logo uri bannere
Nu te lua dupa astia cu food pl si d.astea.
Youtube dureaza cam 3 ani sa devii relevant cat sa castigi. La 3d desigb ai nevoie de blender aplicatie pc si niste tutoriale si la 2d design tableta grafica si photoshop
Si la ambele antrenament, un loggo mic ajunge pana la vreo 15 euro bannere 50-100 euro
La 3d design modele 3d pentru jocuri ajung si la 1000 de euro daca le faci ok
Uita-te pe fiver site si vezi ce fac altii. Poti face usor bani daca stii ceva ce altii nu stiu.
Nu pare o idee buna deoarece pierzi bani ca sa castigi si trebuie sa lucrezi cu grafice pentru ca in unele siteuri asa am vazut cel putin intr-un site excelent care nu-i mai stiu numele
Să te angajezi la Glovo, Foodpanda, Uber eats etc. Am un prieten care lucrează la Glovo part-time și face destui bani. Nu, nu e de pe net, dar merge așa. La cele mai multe ai program destul de flexibil