Iti trebuie bani pentru rulaj.pentru o luna cata-ti furnizori si faci si o proba cu ce se vinde in zona.vinzi marfa si platesti la urma.cred ca fiecare e fericit sa aiba unde sa-si plaseze produsele.intr-o luna doua daca merge treaba ti-ai facut si bani de rulaj .succes.mai lucri si ilegal oleaca pana-ti faci firma.ce vrei trebuie sa traiasca si garda.
Nu stiu daca statul sau uniunea europeana te poate ajuta si chiar daca te-ar putea ajuta [fonduri nerambursabile]iti solicita foarte multe acte si un plan de afaceri dar pana la ajutorul altora trebuie sa te descurci singur.Nu te ajuta nimeni, dar dupa ce ai deschis activitatea sa vezi cate taxe si impozite ai de dat.Dar sa revin la chestiune, pentru a depasi aceasta situatie trebuie sa te asociezi cu cineva sau in ultim caz sa te imprumuti de la banca.
Si trebuie sa imi cumpar vitrine frigorifice si nu am bani pot sa ma folosesc de fondurile europene nerambursabile? si ce trebuie sa fac? sau unde sa ma interesez? ma poate ajuta cineva?
Buna daca aceasta activitate pe care tu doresti sa o dezvolti nu deti capitalul necesar eu recomand sa faci o activitate cu un capital extrem de mic ca sa pot demara dotarea alimentarei cu diverse aparate necesare bunei functionari si un capital pe masura contact tiriboxi@gmail.com
boghdi întreabă: