| AndreiMarcelFelix1 a întrebat:

Mi-am facut cont la BCR pe 18 decembrie(miercuri) si mi s-a spus ca imi vine cardul in 3 zile, vineri am primit mesajul asta de la BCR pe data de 20 decembrie "Cardul tau este in drum spre tine si urmeaza sa fii contactat de curier. Poti adauga bani in cont usor si instant, direct din George. Echipa BCR.". Acum e 27 decembrie si inca nu a venit iar eu trebuie sa plec in Germania, cardul nu imi prea trebuie.+Are ceva daca il las asa si vad de card cand vin din Germania peste câteva luni? +Si ce sar întâmpla daca eu sunt in Germania si nu as putea lua cardul de la curier?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca in termen de 10 zile nu este ridicat de la posta, atunci este returnat bancii.

| Javva a răspuns:

Roagă pe cineva de încredere să ți-l ia, părinte, frate, soră, ce ai tu, o să vină într-un plic, vorbește cu curierul când te sună și explică-i șefule uite așa așa așa, vine cutărescu și îl ia că eu nu pot, sunt în Germania, și când vine fizic, ți-l pun ei pe curier în Germania sau îl păstrează până ajungi tu data viitoare în România, dar treaba asta o faci cu cineva în care ai încredere 1000% și știi că nu o să te ardă, maică-ta, taică-tu, știu eu, sau ia legătura direct cu banca și explică-le situația

| Whitte a răspuns:

Esti sigur ca nu te-a cautat curierul?
Nu merge cu "roaga un vecin" cum te sfatuieste mai sus. Daca se putea asa, ti-l lasa in cutia postala.
Anunta Banca ca nu l-ai ridicat si sa-l pastreze pana vii.