| Oinadszx a întrebat:

Mi-am facut un PC la stresu computers si mi-am luat teapa.
Ce sa fac in continuare?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Reclamație la ANPC dacă nu vor să rezolve nemulțumirile tale.

| Wr3nch a răspuns:

Depinde care e problema si ce nu au facut. Poti merge la ei sa ceri socoteala, la opc, sa ii da in judecata, etcc.

| zilog a răspuns (pentru Wr3nch):

șî cum o să scrie el la OPC plângerea respectivă :"
IO am fostam să luat PC TEACĂ de la stresu iar amu mi-o băgat-o până in gâț"

| LPCTSTR a răspuns:

Explica! Ca n-am de unde sti eu ce tip de frauda au facut ei, sau daca e vina ta in totalitate.

| zilog a răspuns:

Bună ziua eu fac calculatoare dinainte să se fi inventat HDD-urile!
Hai să îți dau o mână de ajutor
Incerc să îți analizez cerință?
Care este cerință ta că eu nu o pot înțelege?
Analizând text-ul :"Mi-am facut un PC la stresu computers "
Din acest text am înțeles de unde ți-ai cumpărat Personal Computerul
Hai să analizăm în continuare încercând să ne dăm seama de problema reclamată de tine pentru care ne ceri ajutorul:"si mi-am luat teaca."
Să zicem că am 20 ani de experiență in lumea acesta a IT-ului
până acum nu am mai auzit niciodată de "teaca"
pentru mine teaca înseamnă aceea în care îți bagi ceva
hai să vedem dacă sunt eu prost informat
așa că apelez la Dicționarul Explicativ al limbii Române:
Înveliș, toc, apărătoare confecționată din metal, din lemn sau din piele, în care se păstrează obiecte tăioase lungi sau anumite instrumente; toc, apărătoare.
https://dexonline.ro/definitie/teaca

Acum chiar mi-aș dori tare mult să știu la cine este problema la tine sau la profesorii de la școala ta? Pt că tind mai de grabă să cred că problema nu este a ta ci a profesorilor care își primesc salariu din banii mei ai contribuabilului care îmi plătesc taxele și impozitele in mod cinstit pentru ca ei prestatori de servicii să lase să treacă de clasa a-I-a un om care nu poate să se exprime în propoziții simple în propria lui limbă! în propria lui țară!
Asta chiar este strigător la cer!
Mă oftic că acei profesori își iau salariul degeaba gratis fără să depună nici cel mai mic efort pentru banii pe care ei îi primesc!

| doctorandus a răspuns (pentru zilog):

Deci faceai calculatoare inainte de RAMAC (1956). Asta inseamna ca ai cel putin 85 ani.

| NotNamed a răspuns (pentru zilog):

Nu e de la profesori. A fost un video viral cu unul de 12 ani max care folosea cuvantul "teaca" foarte accentuat si de atunci multi s.au luat dupa el si asa s-a pocit un cuvânt. Profesorii n.au ce sa faca pentru ca ei nu stiu de treaba asta. Copiii stiu ca această exprimare "teaca" este unul greșit si atunci il folosesc doar pe internet sau in viata privată.

| Adrian5575 a răspuns (pentru NotNamed):

Asta e chiar trist. Se duce de râpă limba română.

| NotNamed a răspuns (pentru Adrian5575):

Din păcate asta e adevarul dar ce ma doare cel mai mult este ca se duce cu tot cu mentalitatea. Si sunt doua tipuri de mentalități:
- Cei care se dau smekeri peste tot si habar n.au o doaga ca daca vine un profesor de universitate sa ii ia la rost, habar n-au de nimic, ex: cantareata Lucy care are si site de onlyfans si pe net pozează in cea mai mare diva s-a dus la iUmor si s-a facut de tot căcatul. O propozitie coarenta si logica nu era in stare sa formuleze. Efectiv si au batut joc juratii de ea iar video.ul il poți gasi pe yt.
- cei care probabil mama natura nu a fost in stare sa le dea o mentalitate independenta si creativa si atunci acele persoane sunt adeptii oricarei teorii pentru ca mintea lor nu e in stare sa proceseze pe cont propriu incat sa.si de.a seama de lucrurile care ar putea fi adevărate si bune fata de cele care ar putea fi rele si false. Si aici fac referire la persoanele religioase in general. Care il pupa pe D.zeu in **** si cel mai rau lucru ca venereaza Biblia ca pe cel mai mare sfânt, asta la pachet cu superstiile băbești. Eu unu sunt ateu si consider ca orice facem si patim in viata asta este rezultatul actiunilor si a mentalității noastre. Am citit o intrebare acum 30 de min pe site.ul asta in care unul spunea ca ii bate ochiul stang si ca asta e semn rau. Ce crezi? S.a gasit oare cineva in comentarii care sa fie realist si sa-i spuna ca are o lipsa de calciu si magneziu? Raspunsul este NU, toate răspunsurile făceau referire la superstiții. Deci e incredibil ce se întâmplă. Ma frustreaza extrem de tare.

| teacanr1 a răspuns (pentru NotNamed):

Taci dracul

| Haiduc98 a răspuns:

În primul rand expresia ai dat teaca are ca semnificație ideea ca ai fraierit pe cineva. În al doilea rand expresia este ai dat țeapă nu teaca. Lumea pronunța teaca sau tzeaca cu scopul de a face cuvântul sa para mai amuzant. Și tu cred ca te ai referit în dicționar la cuvântul teacă care este total altceva. În orice caz băiatul care a făcut reclamația ca și a luat "teaca" de la stresu computer a vrut sa zică ca a fost înșelat sau a fost păcălit de catre stresu computers.

Întrebări similare