| Kassandra1408 a întrebat:

Mi-am gasit un job vara presupune rescrierea unor articole din limba engleza. Practic eu trebuie sa citesc un articol pe o anumita tema (de ex vegtaranism) si apoi sa il resciu in cuvintele mele, neincalcand copy-right-ul.
Acum, viitorul meu sef ma intreaba cat cer pa un articol de 500 de cuvinte iar eu nu stiu cat sa-i spun.
Vreau sa castig un ban in plus vara asta, iar la engleza ma pricep cel mai bine.
Stiu ca pentru traduceri se cere de la 5 la 7.5 ron per pagina.
Eu cat sa cer?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Kassandra1408 explică:

Multumesc mult pentru raspuns. Practic nu e traducere, ci prelucrarea uni articol. Dar mi-s spus ca fiecare e platit in functie de talentul sau si de calitatea articolelor. Dar totul e in engleza. Eu lucrez repede, corect, si frumos. Voi mai astepta si alte raspunsuri pentru a lua o decizie dar iti multumesc pentru promptitudine.

| julia221 a răspuns:

De acord cu troscbambun! macar 10 lei ar fi bine.
tine-ne la curent happy

| Kassandra1408 explică:

Am fost smechera si am cerut 5 euro. De-ar da Domnul sa imi plateasca atat - citisem pe net ca astfel de articole se vand cu 10-15 euro, asa ca el isi scoate profitul. Plus ca am experienta si va avea cele mai bune articole. Sa speram ca scot macar 3 euro la negocieri.