anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am pus si eu vara asta deoparte vreo 3500 de lei din munca.
Am inceput scoala si totuși as vrea sa mai castig cam 1500 de lei, sa ajung la 5000 lei. Nu mai pot să muncesc pentru că nu mai am timp.
Să cumpăr ceva chestii de prin China și să le vand pe olx mai ieftin (accesorii și chestii de genul), ar merge?
Idei?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Atentie cu revanzarea! Poti sa ajungi in vizorul fiscului pentru ca nu esti persoana fizica autorizata sau persoana juridica.

| Simpatic a răspuns (pentru Salontanul):

Poti dar de obicei nu prea se face nimic, sunt samsari care de ani de zile fac asta cu masinile si niciunul nu am auzit sa fie chemat acolo, si au pe anunturi cate 6-7 epave de vanzare, asta doar un exemplu.
Asa ca pe nenea Fiscul sa facem ceva, ca pentru unii e muma si pentru altii ciuma! Niciodata nu mi-a placut ca in tara asta legea s-a aplicat subiectiv, cine a avut pile a scapat!

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Te ia anaful imediat in vizor daca faci ce zici tu. Angajeaza.te ca livrator glovo si mai scoti ceva.

| Catrice a răspuns:

Cerșești de la rude. Întotdeauna mergewinking

| Frank51 a răspuns:

Doar daca cumperi in cantitati mari si vinzi foarte mult, altfel ramai doar cu 2-300 de lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica mai ieftin? mai ieftin decat le-ai luat? laughing
daca nu stii pe cineva care chiar vrea sa cumpere acele produse, devine riscant si dureaza multe luni.

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut,parerea mea este sa investesti in ceva care iti aduce profit garantat gen:piese auto, elctrice auto, hand-made) bafta