| king5151 a întrebat:

Mi-au fost transferati niste Euro pe card RON si nu am primit banii nici pana in ziua de azi, de 2 saptamani si ceva, celui ce mi-a transferat banii ii spune ca au fost trimisi banii. As suna la BT sa ii intreb dar mi se pare absurd. A mai patit cineva?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cere dovada platii (extras de cont) de la cel care ti-a trimis banii!
Spune-i ca banca ta il cere pentru verificare (poate s-a gresit contul la transfer).
Daca nu trimite nici o dovada, atunci n-a triis banii.
Daca iti trimite dovada, atunci poti vedea daca contul este corect si poti merge la banca pentru clarificare /corectare.

| 1234568807 a răspuns (pentru Bula):

Daca chiar a gresit contul, desii nu cred, cred ca trebuie sa il pui pe cel caruia ii se transferse banii din greseala sa ii inapoieze, si daca nu vrea il dai in judecata

| Bula a răspuns (pentru 1234568807):

La scrierea contului este mica probabilitatea sa mearga banii la alt cont, chiar daca s-a gresit o cifra.
Erorile de tastare /scriere le sesizeaza imediat sistemul, prin calcul de control.

| 1234568807 a răspuns (pentru Bula):

Deaia zic, sunt sanse foarte mici sa fi gresit contul, poate a luat el teapa, atata timp cat nu a primit nicio veste de la banca, normal ca nu a bagat nimic

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai sunt si pacaleli. Mai bine suna la BT dar trebuie sa ai rabdare un ceas pana-ti raspund aia.

| Wr3nch a răspuns:

Cu ce metoda au fost transferati?

| 1234568807 a răspuns:

Daca nu ai nicio veste de la ei prin banca, esti sigur ca chiar i-ai primit?