| Girly97 a întrebat:

Tocmai am auzit de la cineva ca Raiffeisen permite clientilor sa intre in unitatile Raiffeisen din oras cu ajutorul cardului lor chiar si cand banca este inchisa. Ingenioasa idee, mai ales pentru cei care muncesc pana tarziu si cand se intorc acasa banca este inchisa, dar nu credeti ca daca ar vedea niste trecatori ce se intampla ar putea sa confunde chestia asta cu un jaf?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alo fetita, exista o antecameră cu unul sau doua bancomate. Intri pe baza cardului pe care il ai in dotare.
Nu intri in banca la propriu. Si exista sisteme de alarma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trecători știu cum se folosesc bancomatele și nu confunda nimic.

| Frank51 a răspuns:

Acum ai descoperit? S-a implementat deja de vreo 4 ani, ca să ai acces la bancomate multifuncționale.

| Girly97 explică (pentru Frank51):

Eu am la BT, noi avem un asemenea bancomat multifunctional 24/24 insa este afara.

| Holiday a răspuns:

De fapt intri doar intr-un hol unde sunt bancomatele, nu in interior unde sunt birourile. BCR are implementat sistemul de ani de zile.

| NLS a răspuns:

Si in Germania e posibil asa ceva la aproape orice banca.
Eu scoteam bani mai demult si dupa ora 00.00, dat fiindca banca e la 5 minute de mine si ziua era aglomerat.

Intri doar in zona din fata cu bancomatele, pana la zona cu ghiseele mai exista o usa (si se vede a fi foarte solida).
Banuiesc ca la fel e in Romania, nu ar risca ei altfel.
Exista camere de luat vederi, foarte posibil si unele ascunse.

Bani nu prea raman de regula in banca, cu exceptia celor din bancomate, care sunt oricum expuse si daca ar fi afara.

| Lioana a răspuns:

Si la Banca Transilvania e la fel. Se intra cu cardul dar numai in anticamera bancii acolo unde se afla bancomatele.
E normal sa se permita accesul pentru ca bancomatele trebuie sa fie disponibile non-stop.

| cfrtobias a răspuns:

Nu, ca tu scanezi card sa intri, si nu fortezi usa

| haileewatson a răspuns:

In toate bancile exista chestia asta, sa scanezi cardul ca sa intri la bancomat in afara orelor de functionare.

| mi25 a răspuns (pentru haileewatson):

Acolo unde bancomatele sunt in interior., dupa prima usa, inainte de usa de securitate a bancii. Unele banci BRD au si ele.