Coordonatoarea ta iti poate da un nr de fax. Platesti factura la bcr in contul avon si trimiti chitanta prin fax la re cuperatori.iti da ea nr ca il are.pup.bafta
Mare greseala ai facut ca ai ajuns pe mana recuperatorilor. Factura nu mai are aceeasi valoare ca cea initiala si trebuie sa afli cat mai repede cat este si s-o platesti urgent.Intreaba la Avon cui au vandut datoria ta si ia legatura cu ei. Poate numai te-au amenintat!
Trebuie sa iei legatura cu firma de recuperare sa vezi cum trebuie sa platesti si la ce suma se ridica in total (cu penalizari de intarziere si taxele platite pentru declansarea procesului legal de recuperare).
Buna si eu sunt in aceeasi situatie am termien 5 zile mai bine ma omor eu abia am ce sa mananc de unde sa stiu eu ca colegi nu imi vor plati produsele acum nu siu ce sa fac singura solutie e sinuciderea la mine m-am saturat sa vad cum vine o femeie spre mine si se da drept recuperator cand colo e reprezentant avon si ma ameninta mereu nu stiu ce sa fac sincer abia am ce sa mananc am ajuns sa nu mai mananc sunt bolnava si am ajuns la 36 de kg
La revedere avon. In contul recuperatoriilor! Si sa te aștepți sa plătești mai mult la ei decît la avon! te asigur
boghdi întreabă: