| noyana a întrebat:

Nu prea stiu cum sa formulez intrebarea. Acum cateva zile mi-am scos toti banii de pe card si am observat ca am mai putini decat trebuie...din cate stiu...te poti duce la banca sa iti dea o fisa cu ultimele extractii de pe card nu? cum arata acea fisa? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| antimulte a răspuns:

O foaie detaliata cu operatiunile tale efectuate pe acel cont. Daca tie iti lipsesc bani din cont se va vedea acolo, unde si cand s-au luat, daca ti-a dat bancomatul mai putin decat trebuia e alta problema, faci reclamatie la banca si vor verifica ei tot, inclusiv inregistrarea video de la bancomatele care au eliberat bani din acel cont.

9 răspunsuri:
| SofiaAndreea a răspuns:

La fiecare extragere de bani din cont, banca iti retine o anumita suma de bani, de aceea ai mai putini bani! FUNDA?

| vangaelis a răspuns:

tongue lol. autocorectare...bravo fratica, putini fac asta si isi revizuiesc greselile.

| Woman2Womanro a răspuns:

Cred ca te referi la extras bancar. Iti arata toate intrarile si iesirile din contul tau. S-ar putea sa te coste ceva emiterea lui. Daca ai online banking, e gratuit asa.

| jst32 a răspuns:

De obicei bancile trimit prin posta un extras de cont, in care apar toate tranzactiile. Daca nu ai aceasta optiune, mergi la banca si activeaza-ti un serviciu de my-banking si poti urmari on-line situatia contului si a tranzactiilor tale.

| Badea_Antonia_1989 a răspuns:

Extrageri?

| petre059 a răspuns:

Da poti merge la banca si ceri EXTRACT DE CONT, acolo ai toate operatiunile efectuate depuneri, retrageri.

| hp8510p a răspuns:

Fisa aia se cheama extras de cont si este o coala a4 care iti arata toate tranzactiile facute pe card dar si alte informatii despre contul tau

| noyana explică:

Va multumesc foarte mult!

| midal a răspuns:

Bancomatul trebuie sa-ti dea toate tranzactiile pe care le-ai facut.O data pe luna banca iti trimite extract de cont.