Daca calculez dupa cursul de zi:
Aur 24 carate = 35. 3449€/gr
2 BTC = 15 527.23 euro
atunci inseamna ca poti cumpara cca. 440 grame aur pur - ceea ce este asigurarea ceea mai buna pe timp indelungat (aurul fiind valoarea de referinta pentru toate valutele si valorile de-a lungul istoriei.
Eu daca as fi in locul tau as merge la un psiholog ca sa ma ajute sa-mi dau seama de ce simt nevoia patologica de a minti.
Eu mi as da una in cap cu teancul de bani ca nu i am schimbat cand erau 20. 000euro btc
Nu stiu daca minti sau nu, dar in orice caz esti inca copil si ar trebui sa discuti cu parintii tai despre treaba asta (presupunand ca este adevarata) si ei o sa iti explice si o sa te indrume.
Tu nu ai nevoie de bani, dar sunt sigur ca ai tai o sa aiba
Si in caz ca minti sau spui adevarul, in ambele situatii ai grija ce faci ca poti sa atragi diferite probleme.
Succes!
Sauuuuuuuuu daca vrei sa iesi pe profit poti sa urmaresti cum evolueaza pretul unui BitCoin si cand pretul atinge un nivel cu mult mai mare decat cel prezent sa ii vinzi (Ceva de gen ca la bursa)
Prietene, eu le-as tine acolo, au urcat atat de mult in ultimii ani incat nu stii unde se poate ajunge, poate in 5 ani pretul unei monede o sa fie 20.000 de euro
Eu daca asi fii in locul tau mi-asi deschide un cont la banca si ia-si pune acolo (pentru orice ocazie) sa nu te culci pe o ureche niciodata ca ai tot. La pc se poate arde de ex: placa video (stii si tu cat de scumpe sunt) hainele se pot rupe si telefonul se poate sparge. Eu zic sa nu bagi mana in foc ca ai tot ce iti trebuie. Sfatul meu este sa gandesti de doua ori inainte sa cumperi ceva. Salut!