| alexxandru a întrebat:

O intrebare daca se poate.Am 15 ani si ma intrebam daca pot gasi un job, ex:pliante, sau ceva de genul, astept si eu raspuns! Multumesc mult! O zi buna!

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Depune un CV pe acest site http://www.bestjobs.ro/......luturasi/5

12 răspunsuri:
| canarita a răspuns:

La 15 ani poti munci numai cu acordul scris al parintilor, este lege care prevede asta. Angajarea unui minor de 15 ani fara acordul parintilor este interzisa. Gasesti sa imparti pliante, da aununt la publitim, caut pe ejobs

| kh1ss a răspuns:

Tinand cont ca suntem in criza... mai greu... dar merita incercat tongue

| Bogdana a răspuns:

Da poti. ex:vanzator de fast-food, ...sau poti sa te duci tu la un magazin la care ai vrea sa te angajezi si sa intrebi daca nu are nevoie de personal pentru vara. sper ca ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca ai sanse.si eu 16 ani. aproape 17(mai un pictongue) si nu am gasit niciunde.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, o intrebare mai jos a user-ului Flav, cu schimbul de generatii...pai tu te gandesti cum sa faci bani la 15 ani? eu la 15 ani aveam in cap doar antrenament in vacanta...vezi-ti de copilariile tale.Cine crezi tu ca angajeaza copiii de 15 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, pentru a livra pliante trebuie sa ai peste 15 ani deci mai asteapta. Dar eu iti zic ca e foarte greu pentru ca mergi pe jos asta o faci in timpu veri banuiesc cand e cald si na e cam nasol eu stiu de la verisoru meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe campania electorala, contacteaza un partid care doreste impartirea prospectelor, sa mergi insotit de un parinte cand "bati palma"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Propune-le vecinelor/vecinilor in varsta sau bolnavi sau handicapati motorii sa-i ajuti la cumparaturi s-au batut covoare contra cost; iar mamelor de copii prescolari propune-le sa faci baby-sitter zilnic sau ocazional (cand parintii vor sa mearga la cumparaturi, la cinema, la cosmetica, etc.)
succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! poti lucra dupa ce ai implinit 15, vezi conditiile mai jos. Contractele individuale de munca pe perioada determinata ale elevilor incheiate pentru activitati cu caracter sezonier. Pentru aceia care doresc obtinerea unor venituri suplimentare celor pe care parintii le asigura pentru intretinerea pe parcursul anilor de studii, exista alternative. O varianta convenabila ambelor parti ale raportului de munca este prestarea acesteia in temeiul contractului individual de munca cu timp partial, care poate fi incheiat atat pe perioada nedeterminata sau determinata. Ceea ce trebuie sa stim este ca varsta minima pentru angajarea unei persoane este de 16 ani. Cu acordul parintilor sau al reprezentantilor legali, elevul poate incheia un contract de munca in calitate de salariat si la implinirea varstei de 15 ani, pentru activitati potrivite cu dezvoltarea fizica, aptitudinile si cunostintele sale, daca astfel nu ii sunt periclitate sanatatea, dezvoltarea si pregatirea profesionala. Este interzisa incadrarea in munca a persoanelor sub varsta de 15 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va multumesc mult! sunt alexxandru dar nu stiu de ce nu imi mai da voie pe cont! va multumesc o sa tin minte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te duci la o spalatorie de masini ai salariu 4-5 milione plus vreo 10-20 lei ciubuc

| alexxandru explică:

Gata merge! Ms din now!