anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare serioasa. Sunt student la medicina si sunt cam legat la maini in legatura cu banii. Vreau sa ma intretin macar pe jumatate, sa nu imi las parintii sa imi dea si ultima felie de paine, (cum se zice) si dori sa stiu, prin ce metode as putea sa fac bani ONLINE cu investitie, bineinteles. (prefer online ca doar online am timp, nu am timp de part-time).
Vreau raspunsuri serioase, multumesc.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca esti duduia din poza - dar nu neaparat - merge un video chat. Fara rusine si alte porcarii, ca rusinea nu tine de foame. In rest, online part time nu se mai fac bani din toate prostiile ca acum 10-15 ani.

| Panamax a răspuns:

Am o nepoata care a fost primul an la plata acum a trecut la buget tot la medicina si primeste si bursa 800 de lei.deoarece a avut note bune.
Si la camin plateste doar 250 de lei.
Deci?

| christine99 a răspuns:

Scrie un blog despre viata ta la medicina si pune reclame pe el.

| Anonim34231 a răspuns:

Am spus student, nu studenta, dar la varsta ta, ma gadesc ca esti prin gerenala pe acolo pe undeva, nu am ce sa iti reprosez.

| uchihasasuke09 a răspuns:

Poti sa incerci sa traduci articole sau sa scrii despre chesti, job part-time sau poate reusesti sa dai meditatii la copii (mate, romana, bio sau engleza).Nu stiu incearca sa te gandesti ce sti sa faci foarte bine sau ce ai putea face bine intr-un an, doi(ai putea invata programare sau o limba straina).

| Anonim34231 a răspuns (pentru uchihasasuke09):

M-am gandit sa invat programare, dar nu stiu de unde sa incep. Limba straina deja am inceput-o acum jumatate de an.

| uchihasasuke09 a răspuns (pentru Anonim34231):

Codecademy,Udemy si full gratis freecodecamp la programre.

| Andrewww90 a răspuns:

Depinde ce sti sa faci

| User23434 a răspuns (pentru Andrewww90):

Daca nu ii dai un raspuns care sa-l ajute macar nu scrie, omul are o situatie delicata.