anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare ce se intampla daca comanzi ceva ilegal din China?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti este confiscat la vama, cand intra in tara.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă trece de vamă, nimic.

| NotNamed a răspuns:

Vama tata, nu trece nimic de ea, decat pe sustache.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Banuiesc ca nu trece de vama. Sau daca trece, bafta ta ai produsul.
Prin Australia astia ii pedepsesc cu inchisoarea pe oamenii care isi comanda papusile alea sexuale realiste si cred ca le-au si interzis.
Mi se pare stupid sa condamni un om pentru asa ceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai mai, lasa prostiile. De ce sa ii condamne in Australia pentru ca isi iau papusi din China? Altfel... da si tu un link sa vedem la care papusi te referi mai exact.winking

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Https://www.abc.net.au/......w/11987074

https://www.straitstimes.com/......-11-months

https://www.news.com.au/......a673ef9ddf

Invoca faptul ca au dimensiunile si caracteristicile unui copil si asta poate sa fie raportat si la ceva real sau chiar sa degenereze in a comite lucruri si cu copii. Dar pana la urma e o papusa nu o persoana, nu poti sa-l condamni pentru ceva ce nu e viu.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aia e in Australia nu la noi. Nu cred ca gigel de la vama verifica tot

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte interesant si cam stupid din partea australienilor.

| UnTipObisnuit a răspuns:

Depinde de ce comanzi. In general, daca este prins la vama sau pana sa ajunga la tine, intri in bucluc.

In Olanda exista niste kit-uri de crescut ciuperci halucinogene acasa (pentru recreatie), acolo sunt legale, la noi nu. Daca comanzi de genul asa ceva, si cei de la vama gasesc aia, primesti pedeapsa ca pentru posesie cred. Am citit intr-un ziar despre un tip care a patit asta.

| anonim_4396 explică (pentru UnTipObisnuit):

Pai na drogurile sunt cautate cel mai mult. Ma gandesc ca stiu astia de la vama cine e ala care trimite. Dar oare daca nu e drog si e tot ceva ilegal.

| UnTipObisnuit a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca este ceva ilegal si este prins, ti se aplica consecințele pentru posesia acelui lucru.
Pachetele de la vama trebuie sa fie căutate, pentru aia sunt tipii plătiți. Daca unele mai scapă, norocul celui care a comandat.