| PieptulPuiului a întrebat:

Pareri despre NFT? Sunt artista si as avea 2 lucrari mai complexe pe care as putea sa le transform in NFT, dar sa le trimit si fizic, nu doar JPEG. Nu prea stiu de unde sa citesc mai multe despre NFT si sa fie legit. Idei?

7 răspunsuri:
| KR0N5TADT a răspuns:

NFT este o pârghie cu ajutorul căreia se spală munți de bani.
Șansele tale tind spre zero absolut.

| Ciubowski a răspuns:

NFT nu este fizic. Este o informatie stocata in blockchain, adica digital.
Si nici nu reprezinta mare lucru, reprezinta pur si simplu un link catre imaginea ta, nicidecum imaginea propriu zisa.
Apoi daca nu esti dispusa sa faci o "serie" de imagini ca sa faca parte din acelasi album (cum sunt bored apes) e foarte greu sa convingi lumea sa iti cumpere NFT-ul.
Stiu ca toata nebunia asta cu NFT-ul a dat sperante multora sa intre in "hora" dar sincer, mai bine iti iei gandul si faci arta pentru bani direct, comisioane, freelancing.

NFT-urile sunt speculative. Cumparatorul #1 da bani pentru acel NFT in speranta ca il va vinde Cumparatorului #2 cu si mai multi bani si tot asa. De ce? Pe ideea ca dintr-un motiv sau altul acel NFT POATE (mare accent pe acel "poate") deveni faimos sau important in vreun fel.
Dar in afara de asta, nu are absolut nici o utilizare reala, intrucat si daca nu detii acel NFT, tot poti sa il folosesti.

Cum ziceam la inceput, chiar daca faci un NFT, nu inseamna ca altii nu il pot folosi. Tu care detii un NFT, ai doar o "chitanta" digitala. In punctul meu de vedere, este inutila.

| FloriceleDePorumb a răspuns:

Sunt artista
rolling on the floor

| FloriceleDePorumb a răspuns:

Mi-ai sters imediat intrebarea laughing) nebunieeeee
Saraca de tine, cate conturi ai? rolling on the floor

| PieptulPuiului explică (pentru FloriceleDePorumb):

Nici nu te-am observat pe site rolling on the floor ti le sterge robotul ca si ala e mai destept decat tine.

| FloriceleDePorumb a răspuns (pentru PieptulPuiului):

Mi ai raspuns de 2 ori inainte sa o raportezi, pisi. nu mai minti laughing)