| LaTulipeNoire a întrebat:

Pariloto! O sursa de venit? Buna seara, as dori, din lipsa banilor si lipsa modurilor de a-i face, sa joc la pariloto punand o suma mica de bani! As vrea sa stiu daca la varsta de 14 ani am voie sa particip! Si daca da o agentie din Galati unde au pariat si minorii de 14 ani. Nu voi deveni dependent, voi pune o data la ceva timp, nu voi pierde bani pe prostiile astea! As dori sa ma sfatuiti! E singura metoda prin care pot face bani! Alta nu cunosc, in afara de ptc-uri si altele...Multumesc!

4 răspunsuri:
| cristinelM a răspuns:

Nu e bine sa te apuci de pariuri de la varsta asta, asa au zis multi ca o sa puna cate un bilet si dupa ceva ani puneau bilete zilnic de 1-2 milioane. Poti sa pui bilete, dar cand o sa castigi o sa trebuiasca sa vorbesti cu cineva cu varsta de 18 ani sau mai mare sa-ti scoata banii.Ai mare grija, multi oameni ajung la concluzia dupa multe bilete puse ca mai mult au pierdut decat au castigat.In ultima vreme sunt foarte multe surprize. Daca pariezi sume mici chiar nu o sa ai sanse sa castigi bani sa fie cu adevarat o sursa de venit.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 ani ai timp destul sa inveti sa faci ceva, ceva ce iti place nu ceva ce trebuie sau doar sa aduca bani. Jocurile de noroc -sunt JOCURI, trebuie sa intelegi ca nu sunt o metoda de a genera venit, bani. Sunt doar pentru distractia oamenilor si precum probabil sti deja sau o sa inveti curand, pentru distractie si relaxare (de ex. vacanta, la o cafea cu prietenii, etc) platesti bani. A produce bani din jocuri de noroc nu e simplu. Cei care fac asta sunt firmele de care vorbesti (case de pariuri, loto, etc) nu cei care joaca. Daca ar fi invers s-ar desfiinta pur si simplu pentru ca nu ar fi rentabile. Costel, nu te amagi singur ca se pot face bani din pariri, e doar o pacaleala care te va lasa cu un gust amar in curand. Rata de sinucideri la dependenti de gambling este foarte ridicata iar rata de succes este inexistenta. Apucate de ceva ce iti place cu adevarat sa faci.
Care este situatia ta in familie acum?

| LaTulipeNoire explică:

Situatia in familie e buna pot zice...Ambii parinti lucreaza, au salarii decente, dar mie nu-mi revine lunar sau zilnic mai nimic, nici macar alocatia.Imi scot ochii ca dau bani la pregatire pentru mine... Of!