| Spintecatorul a întrebat:

Pe neobux am cumparat de 2 zile 3 referali, inchiriati cu 0.75$. De cand i-am cumparat pana acum nu au dat nici un clik? Ce sa fac? Voi ati patit asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Iti dau un singur sfat: lasa treaba cu referalii si restul, n-ai sa faci bani. O sa ajungi mai tarziu sa vezi ce timp ai aruncat pe geam, pentru numai cativa dolari. Am un prieten care m-a batut cateva luni sa ma bag in sistem, la cum vorbea, spunea ca devine Bill Gates in cateva luni.
I-am spus asa, fiindca bineinteles ca eu nu cred in orice zboara:'' Mosule, fa tu bani, cheama-ma cand ii scoti de pe card, ca eu-s mai Toma necredinciosu' asa, si promit sa ma bag si eu, chit c-o iau de la 0''. Cica bine, ne auzim prin februarie atunci! Ghici ce, suntem in aprilie si n-a scos nimic, a tot ''investit'' cica, i-au blocat conturi, vrajeli de astea, cred ca nu se mai crede nici el. Eu ma amuz si doar atat.
Gaseste altceva de facut bani, astea-s fumate amice.winking

9 răspunsuri:
| kevincosty a răspuns:

Simplu recicleaza-i si o sa-ti dea altii in loc. Poate acestia o sa dea click.Acest sfat este valabil pentru orice ptc

Abh
| Abh a răspuns:

Da, si o sa mai patesti inca. e ceva normal. intra pe forum si vezi care-i treaba cu referalii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.se intampla aseseori deoarece sunt boti.si ca sa isi recupereze banii inapoi ei pun referalii astia falsi ca sa ii inchiriezi... or sa dea 2-3 clickuri dar f rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma inscriu eu referaal la tine daca ma platesti
dai add la petre_34

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e chiar asa cum zic restul;) sfatul meu e sa iti faci un site, dar mai degraba sa il pui ca advertisment platit decat sa il pui la schimb de traffic;) si o sa ai cativa referali si cu tp-ul faci ceva banuti;) eu de exemplu punand la schimb de trafic am facut un referal pe neobux dupa 1000 de clicuri de la schimb de trafic:((( punand 1 dolar la reclame am facut cate 2-3-4 la celelalte;) asta e site-ul meu;) azi i-am adaugat si un glob sa imi arate si vizitele;) daca vrea cineva sa se inscrie aici e site-ul: http://the-best-ptc-bani-online.blogspot.com/ va puteti inscrie pe care vreti;) si revenind la faza cu referalii imprumutati. Eu am de 1 luna 6 ref pentru primii 3 am dat 0, 75, pentru urmatorii 0, 66 dolari. Daca te gandesti pentru primiii ar trebui sa dea fiecare minim 51 clicuri sa ai profit:( eu am doar de la 2 peste 60 si la unul 40 (in 7 zile expira) din partea a 2-a incet incet parca isi revin, asa ca daca vezi ca nu da 4 zile click exista: RECICLARE:) sper ca te-am ajutat cat de cat;)

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce Sa intamplat cu blogul tau?laughingA fost eliminat? DE ce?laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| wpw a răspuns:

Am cont de neobux, dar nu stiu dc nu merge sa cumpar referali...thinking