Da, merită. Dar ai nevoie de aprobări și pentru asta, că altfel riști amendă. Mai poți să dai anunț că în seara de Crăciun poți juca rolul lui Moș Crăciun la domiciliul clientului, să fii tu acela care distribui darurile de Crăciun cumpărate de familie din timp și depozitate la tine, variante. Poți face 1000 lei astfel în seara de Crăciun cu ușurință, investind într-un costum.
În toate "afacere", când îți deschizi o firmă trebuie multe autorizați.
Suna a "side hustle" penal, din categoria "afacerilor" promovate de popandai pe yt si tiktok.
As zice,, pas''
In primul rand nu stiu daca se inchiriaza casute la copii/adolescenti.
In al doilea rand e greu de gasit un, mos'' ca sa semene cat de cat cu originalul.Mai ales ca,, afaceristii' sunt foarte tineri.Egreu sa te prefaci in fata copiilor
In al trelilea rand cam toata au telefon cu care sa se faca poze.
Deci....nu pea cred sa mearga!
Normal că nu închiriază, decât unui adult. Persoana care a pus întrebarea pe acel grup avea peste 20 sau chiar mai mult.
Am văzut grupul întâmplător. Nu mai știu cum se numește.
Sunt curios ce fel de autorizație ar trebui pentru așa ceva, ce cod CAEN s-ar folosi... Asta dacă se gândesc pe parte legală și de documente; dacă e așa vrăjeală, ar fi posibil să meargă, dar mai mult la proști care vor să pună copiii în eroare.
Nici eu habar n am ce autorizații. Dar cred că chestia asta întra în categoria de divertisment ( pentru copii ).
anonim_4396 întreabă: