| Biu_7672 a întrebat:

Pentru abonamente cosmote... e posibil sa ceri factura detaliata si sa apara acolo textul ( sms )? stiu ca apare nr si ora dar nu textul...
funda pentru cel mai convingator/rapid raspuns.Multumesc! Care e taxa unui sms / apel Italia-Romania?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei in mesaje numai detinatorul telefonului poate stii ce continut au ( desigur daca se deschide mesajul si il citeste) nr si ora til poate da simplu si cei de la cosmote dar textul nu au cum sa il afle...
Taxa parca e de 0, 17 sau 0, 19

| unknownn a răspuns (pentru anonim_4396):

"dar textul nu au cum sa il afle... "
Haha...laughing
Asta stii tu, dar atata timp cat iti poate asculta apelurile, poate sa-ti citeasca si mesajele.

| mikilooooooooo a răspuns (pentru unknownn):

Telefonul ti-l asculta doar cand depui o plangere la politie, si iti garanetz ca daca x ii da un mesaj lu y cu "ador ce-am facut aseara" politia nu isi va pierde timpul cu prostia asta happy dar lasa ca vorbiti voi mult si prost si informati lumea gresit.

| unknownn a răspuns (pentru mikilooooooooo):

Tatii,stiu ca ti-l asculta doar cu mandat,doar ca eu ma refeream la faptul ca convorbirile sunt inregistrate, si se poate folosi de ele oricand, povestea aceea pe care ai zis-o tu ca mi-o garantezi, garantam si eu asta doar credeam ca nimeni nu e atat de cretin incat sa creada asta, deci nu vedeam necesar mentionarea acestui lucru.

| Xoniii a răspuns:

Da, poti sa ceri factura si sa ti.o dee detaliata, ora, ziua in care a fost trimis sms-ul, dar pentru a vedea ce scria in respectivul sms trebuie sa ceri o alta factura, si taxa pentru. un sms este de este de 1.23 euro sms, nici de cum 0.17...