| TimberWolf a întrebat:

Pentru toti cei care au pensii babane si dupa ce se pensioneaza ii apuca harnicia si se angajeaza pe te miri une, propun o noua lege, impozitarea pensiei cu 75%.
E o mare greseala sa lasi pe unu cu pensie de 6000 de lei sa zicem sa mai ocupe si un loc de munca si altii poate ca nici nu isi gasesc de munca.
Stiu ca probabil o sa atrag multa ura cu ideea asta, dar asta e, trebuia sa o zic, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Persoanele mai in varsta vor protesta, cei tineri din contra, li se va parea corect asa.Eu sustin ce spui, dar degeaba propui aici.Trebuie sa te dai pe langa un partid cu influenta pentru ca propunerea sa ajunga macar untre trebuie, daramite si sa se aprobe.laughing Vise... Eu nici nu mai citesc stirile, mai mult imi fac draci cand vad ca numeroase proiecte, propuneri, legi etc. care sa ne avanseze cat de cat sunt adesea respinse.

39 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Prostia dintotdeauna a romanului. Nu se concentreaza cum sa castige el mai mult, ci se gandeste cum sa-i aduca pe ceilalti la nivelul lui scazut de venit.

| darrio2007 a răspuns:

Bravo, asteptam ca propunerea ta sa fie si legalizată.

| TimberWolf explică (pentru darrio2007):

Momentan e in dezbatere la parlament.

| darrio2007 a răspuns (pentru TimberWolf):

Da, a zis la știri.

Am vazut si eu la radio poimaine.

| darrio2007 a răspuns (pentru TimberWolf):

Bravo! Asta inseamnă că esti vizionar.

Reptilian vizionar in devenire

| AnonymousCadrar a răspuns (pentru Holiday):

Si cum sa ne concentram? Afaceri ilegale? Droguri? Prostitutie?

| Holiday a răspuns (pentru AnonymousCadrar):

Cum spuneam, pe romanul analfabet functional, doar atat il duce mintea. Nu tembelica, in primul rand ai nevoie de educatie si de specializare continua. Altfel traiesti toata viata pe salariul minim si iesi la pensie cu 1.000 lei. Sau, te duci prin Europa sa faci muncile nasoale, pe care aia nu mai vor sa le faca, pentru ca au pregatirea necesara sa faca munci mai usoare si mai bine platite.