| Marian92821 a întrebat:

Pot ajunge miliardar cu 8 clase? Daca nu, daca as fi in alta tara mai necorupta as putea?

24 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca mostenesti sau castigi cel putin un milion, atunci banii bine manuiti te pot face miliardar.

| darrio2007 a răspuns:

Poti dar nu imediat dupa ce termini 8 clase. Trebuie sa te duca si capul ca sa stii cum sa ajungi miliardar. Dar cu 8 clase foarte putin probabil.
Oricum visezi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai ce face te plictisesti nu? Ai teme de facut pentru luni, de ce nu profiti de weekend sa le faci, că numai mîine nu e luni si te va asculta doamna profesoara la scoala, si sigur nu te va intreba cîte miliarde ai facut măi Mariane in weekend? Ea o sa te intrebe unde sunt temele pentru azi, si i ti va arde un doi, si o scatoalcă peste cap sa te trezesti si sa te pui cu burta pe carte, numai miliarde ave ti in cap, dar si acelea daca s-ar putea sa vă pice din cer fara sa munciti deloc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Povesti vise nu i ti place nimic, de ce ai doar 8 clase? Fa ceva liceu facultate, fara pregatire ce serviciu ai vrea sa gasesti ce bani ai vrea sa ai? Nu poti avea pretentii atita timp cit tu esti zero.

| relian a răspuns:

Poti sa nici nu ai scoala deloc si poti ajunge miliardar.Joci la lotoi si castigi, esti miliardar laughing Alta intrebare mai ai?
Iti zic acu vreo 3-4 ani a fost la loterie 1.5 miliarde de dolari, ala cea castigat ar fi putut sa fie si aurolac

| Wr3nch a răspuns:

Aparte cazul in care ai o idee geniala, si mijloace de a o aduce la realitate nu ajungi miliardar nici cu 8 clase, nici cu 8 doctorate.

| Frank51 a răspuns:

Nu. Până și un jaf la bancă trebuie gândit foarte bine. Orice sistem de învățământ are problemele lui, dar în același timp reflectă inteligența.

| johnnny123 a răspuns:

Ia-o și tu în pași mai mici...

Mai întâi propune-ți să faci un milion de euro și vezi cât timp și efort presupune.

Apoi nu mai trebuie decât să repeți procesul de încă 1000 de ori.

| Lioana a răspuns:

Categoric nu.

| Brizbriz a răspuns:

Sigur, dar trebuie sa iti schimbi numele in Jiji Becalihee hee

| haileewatson a răspuns:

In principiu, daca ai creier si muncesti mult, poti ajunge oriunde in viata.

Dar in reaitate, niciun miliardar din lumea asta nu are doar 8 clase. Sunt oameni care au avut parte de o anumita educatie de top (chiar si cei care au renuntat la studii), provin din familii instarite, au deschis afaceri in tari unde exista oportunitati, sau au mostenit imperii.

Costica cu 8 clase din Ferentari, dintr-o familie lower sau middle class nu o sa ajunga niciodata miliardar in eur/dolari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca poti? Da.
In sensul ca este posibil
Dar cat de probabil este sa se si intample asta?
Foarte improbabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu peste noapte. Îți poți depăși limitele indiferent de statut. Totu-i disciplina, determinarea și munca neîntreruptă, nu atât pentru bani (nu se folosesc niciodată), cât pentru renume.

| chuckmanson a răspuns:

Dacă nu te-ai născut într-o familie bogată ai șanse foarte mici să ajungi miliardar. Și dacă nu ești un monstru lipsit de inimă dispus să își trateze angajații ca sclavi, să exploateze întregi comunități din țările de lumea a treia, să distrugă mediul și să facă lobby, plus o tonă de alte crime oribile, atunci sigur nu vei ajunge în veci unul.

| SharpEagle a răspuns:

Pai, tocmai, ca doar intr-o tara corupta ai putea ajunge miliardar cu 8 clase...
Bine, nu discut aici de mosteniri, descoperire de comori, castig la loto etc...
Si exclud posibilitatea in care ai putea fi un geniu, care sa aiba o super idee sau o super inventie la un moment dat.

| tudorvolcano a răspuns:

Dacă nu ai conexiunile bune, nu.
În lumea aceasta, ajung miliardari doar cine este dorit de elitele sistemului.

Dacă ai o idee genială, poți cel mult ajunge multimilionar în euro.

O bună parte din occidentali se pare că au ajuns milionari datorită valorilor imobilelor în care stau.
Deci dacă ești afacerist de succes, ajungi ușor milionar. Am rude care au ajuns deja (prin afaceri, nu prin valoarea imobilelor care a crescut datorită inflației).

| ZyRRe a răspuns:

Eu cred că dacă îți merge capul, poți ajunge să faci ce vrei, chiar și fără liceu/facultate. Dar începutul va fi mai greu, până apuci să faci ceva bani pe care să-i investești și tot așa.

| PieptulPuiului a răspuns:

Nu.

| capritzu a răspuns:

Poti ajunge triliardar cu multa munca si ce mai era.

| tolstoievski a răspuns:

Vecinul meu are 8 clase si este miliardar, a avut o idee buna, acum are 80 de angajati.Cred ca si vreo 5 ingineri.
Si-a turnat asfalt in toamna in curte a dar 28. 000euro fara sa clipeasca.A negociat de la 35.000.Are cateva escavatoare vreo 20 de Tir-uri, vreo 10 hale de depozitare inchiriate, etc.
Face pipi pe orice absolvent de managemant sau economie care ies acum on-line

| MaicalGiordan23 a răspuns:

Da eu sunt miliardar dar sunt trepar si d aia fac bani am 12 ani si am 35 de miliarde de dolari

| 1234568807 a răspuns (pentru MaicalGiordan23):

Pe samp?

| MaicalGiordan23 a răspuns (pentru 1234568807):

Nu in real laif

| 1234568807 a răspuns (pentru MaicalGiordan23):

Ok in real life, dar sunt facuti la imprimanta?