La tine acasa poti face ce vrei, parcul este domeniu public si nu ai voie sa aduci tu modificari nu esti primar nu ai drepturi, in camera ta poti sa pui ce aparate doresti daca te vor lasa părintii, deci numai cu acordul parintilor poti face, cand vei avea tu casa ta fă ce vrei.
Da, dacă primești autorizație de la primărie.
In primul rand ai nevoie de o firma pe care să-ți treci activitatea iar apoi trebuie sa mergi la primărie pentru a primi autorizație, eu am avut o mica afacere cu închirieri de mașinuțe electrice pentru copii, dar am apelat la ajutorul unei firme sa ma ajute cu toate actele, în cazul meu a fost nevoie și de o casa de marcat, un program de funcționare și un curs de 4 ore despre păstrarea curățeniei. (Mi-a fost prezentata o harta cu parcul și a trebuit sa pun degetul pe unul din locurile disponibile din parc pentru eliberarea autorizației, unde sa-mi desfășor activitatea).
Probabil în funcție de activitate și primărie aceste lucruri sa difere, în cazul meu dacă-mi aduc bine aminte după ora 21:00 eram obligat sa-mi strâng jucăriile, sa le bag în spațiu de depozitare și sa plec acasă.
Tot în funcție de activitate este posibil sa ai nevoie și de contabila (în cazul meu a fost, pentru ca aveam casa de marcat) și ma încadram la categoria de "vânzător ambulant".
Posibil ca în cazul tău sa fie nevoie de mai puține lucruri, dacă aparatura nu necesita bon fiscal și funcționează pe fise.
Sfatul meu, dacă iți permiți, este sa consulți niște specialiști care se ocupa cu deschiderea firmelor noi, dacă-i prea scump sa încerci apoi direct la primărie și poate te ajuta funcționarii de acolo.
Bafta.
Doar curentul tras pe o alee din parcul in care vrei tu asta, te duce lejer (pe puțin) la câteva mii de lei
Nu este posibil asa ceva, fiindca parcul este propietatea primariei, nu propietatea ta personala.
danisam întreabă:
valip1 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
Sadboy11 întreabă: