Bani se poate face si la 12 si la 13 si la 10 ani dar depinde ce faci pe langa asta nu vei face bani cat un om de afaceri
Eu am inceput sa vand lucruri pe la 10 ani imi vindeam jucariile de care ma plictiseam prietenilor mei, mai tarziu am facut o vocatie din asta si vindeam electronice de toate felurile
Am auzit si cazuri de copii foarte inzestrati care au facut bani inca de mici, din programare si mai stiu eu ce.
Parerea mea, nu iti bate capul cu facutul banilor de la 12 ani ca deocamdata nu ai griji si nici pe ce sa-i cheltui adultii au alte nevoi!
Esti micuț. Ai putea plimba, in timpul liber, câte un shitzu, ori câte un bichon al vecinilor, contra cost, dar nu stiu câtă incredere le vei inspira proprietarilor.
Altfel, cum a spus Sierra, mami, tati, mamaie, tataie... rămân singurele tale surse de venit, până crești și devii un băiețaș mai zdravăn.
Altii muncesc de la 12 ani si spui ca e mic? gandeste-te putin. aia care conduc afaceri a muncit la 18 ani? Nu daca muncesti de mic si nu fugi de munca poti face si afaceri. poti vinde si sticle muncesti pe unde apuci.
Pe colectat de sticle si chestii de metal faci fix-pixm si angajatul minorilor e ilegal.
Pai mama mea sta cu un domn miliardar stii nu? si a spus ca a vandut sticle a castigat bani de la 12-13 ani. si nu glumesc. acum are afacere cu lifturi si diferite firme. + licitati si multe altele. mi-a aratat si pistolul ca a fost atacat cand a iesit de la banca cu un sac de bani. + mi-a aratat sabia.
Si are gipan negru si nu stiu cate masini are oricum ti-am spus cum a castigat bani nu a fugit de Munca oricum.
Nu ai acces la alocatie?
Eu la varsta la vindeam sticle si borcane si mai scotem de un film si de o prajitura dupa.
Ai putea aduna materiale care se pot recicla peturi /sticle/carton/ doze de aluminiu.
Dar iti trebuie un spatiu special. Faci rost de saci menajeri, pui etichete pe care scrii tot ce am scris eu.Practic,tot ce se consuma peturi de suc, apa, peturi, hartii le pui in saci.CAUTI un centu de reciclare si le vinzi acolo.
NU scoti o avere de acolo, dar te vei invata sa fii chibzuit.
Eu am vandut chiloti folositi si rupti cu rahat pe iei. pe 20 lei bucata. am avut cam un bax sau 2 si inca mai vand.
Salut. Dacă deții un calculator și te pricepi cât de cât la el, sau ai determinare, poți începe să înveți programare, photoshop, video editing și după care să accesezi platforme precum fiverr.com pentru a presta aceste servicii în schimbul banilor. Nu o să fie ușor la început, dar se poate.
P.s.: Dacă îți place să te joci la calculator, poți crea conturi de diferite jocuri online, le crești și după le vinzi online.