anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot face social media marketing daca am doar 16 ani? (adica sa administrez, sa ma ocup de conturile de Instagram si nu numai poate si alte retele ale unor companii inclusiv sa editez postarile si tot ce tine de asta). Am auzit pe cineva care explica asta pe Youtube si a zis ca poti face chiar foarte multi bani (bine avand in vedere ca sunt mai la inceput si am doar 16 ani ma vor plati evident mai putin da tot e ok zic eu)

Răspuns Câştigător
| dinaprilie a răspuns:

Poti sa faci.

| Razvan1000 a răspuns (pentru dinaprilie):

Pai si nu stiu cum se procedeaza. Adica contectez eu companii rendom in speranta ca va accepta una sau cum?

| Razvan1000 a răspuns (pentru Razvan1000):

Sau sa pun anunt pe olx sau ceva si sa astept sa fiu contactat?

| dinaprilie a răspuns (pentru Razvan1000):

Poti sa-ti faci reclama prin google, Facebook, Instagram etc cu serviciile pe care le prestezi. poti sa te "inspiri" de la altii ca si tine.

12 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ăștia de cauta tipi care sa le gestioneze rețelele vor experienta, de obicei angajează 24+.

| Dismally a răspuns:

Poti face daca esti foarte bun la asta, SMM nu e chiar asa usor cum pare la prima vedere happy

| Mirel4412 a răspuns:

Iti trebuie in primul rand experienta, tu nu ai cumpara un produs de la o firma fantoma de pe internet, asa si companiile angajeaza oameni care sunt in domeniu de ani buni, nu te ia nimeni pe tine asa usor.

| Den1sa a răspuns:

Poți daca stii unde sa oferi aceste servicii, daca vrei pot sati recomant ceva

| Razvan1000 a răspuns (pentru Den1sa):

Spune-mi cum pe cheama pe mess si hai sa vorbim in pv

| Den1sa a răspuns (pentru Razvan1000):

Nu folosesc messenger dar daca vrei putem vb aici in privat numai din setari sa selectezi ca sa poti primi mesaje de la toti utilizatorii

Ok atunci hai sa vorbim aici in privat

Ti-am trimis eu mesaj

Ai vazut mesajul?