Pai o metoda ar fi sa imparti fluturasi (foite cu reclame) oamenilor din strada sau sa le pui in posta.Ai putea fi curier. O prietena (are 16 ani la fel ca tine) a lucrat la un magazin facand publicitate la maioneza (adica le da oamenilor sa o guste gratis, sa faca degustatii) ai putea intreba daca McDonalds-ul nu are nevoie de ajutor sau un alt oarecare loc in care lumea mananca sau se odihneste.
Angajându-te, cerșind sau implorându-i pe părinți. e alegerea ta. îți urez succes XDD
Cel mai simplu ar fi sa te angajezi ca promoter la o agentie. Fie ca imparti pliante pe strada, fie ca imparti mostre de diverse in magazine oricum ai niste bani frumosi luati pe doar cateva ore de lucru.
Eu intr-o saptamana de impartit pliante am luat 450lei, acum 2 ani;)
Iti las un link al unei firme de publicitate sa iti iei tu de acolo exact ce date iti trebuiesc;) Asta ti s-ar potrivi cel mai bine(este si part-time) si se castiga excelent :D
http://www.firme.ro/contact/551/Kathea-Promotion.html
Poti castiga bani muncind. Ma rog, sunt si alte metode, dar nu sunt legale. In concluzie, la munca cu tine
Pai este foarte simplu; ori castigi la loterie; ori te ocupi sa vinzi ceva(un fel de toneta-daca iti place -); eventual ceva economii si o strangi ceva. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu. Daca vrei sa-mi dai funda.
Salut! Daca te pricepi in pc! Fa-ti reclama si mergi la oameni sa repari pc!
Daca te-a ajutat raspunsul meu te rog funda!
Te poti angaja fara carte de munca la vreun restaurant chelner[ita], sau poti lucra babysitter, sa plimbi cainele vecinei, munci usoare pentru varsta de 16 ani
In timpul liber te angajezi la MCDonald`s sau de-astea. Sau Lasi scoala si iti ia un job ca tamplar, constructor, etc.