| GoldenBoy17 a întrebat:

REVOLUT MI-A BLOCAT CONTUL!
Salut! Mai are si altceva problema asta? Sau a avut-o? In urma cu cateva luni, mai exact, in August, Revolut a decis sa imi inchida contul, fara vreun motiv clar, in acest timp, am tot incercat sa iau legatura cu ei, prin Live Chat, pe Facebook, prin toate caile posibile, dar fara succes, sunt disperat, aveam 6400 RON in cont cand mi-au blocat contul, pe Live chat spune asa: Dear Customer,

We can see your account has been temporarily locked. We understand this is causing inconvenience and are doing our best to fix this as soon as possible. This is a security review whereby we simply need to check a few things about your account. Unfortunately, we cannot provide you with a specific time frame, but rest assured that we are doing our best to finish this as quickly as we can.

Thank you for your patience.

Best regards,
Revolut Team. Am tot trimis mesaje acolo, nici un Agent nu imi raspunde, e ca si cum m-au blocat si ma Ignora, chiar nu stiu ce sa fac. Sunt aproape 4 luni de cand mi-au blocat contul si de cand tot incerc sa iau legatura cu ei, m-a dus gandul sa merg la Politie, dar nu cred ca m-ar ajuta cu ceva, daca stiti cumva cum se poate rezolva aceasta problema, AJUTATI-MA! E posibil sa fie vorba de frauda!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde ai avut banii astia, din contul revolut?
Din salariu, sau din alte parti?
Ca anumite tranferuri pot fii detectate ca frauduloase, sau bani proveniti din tranzactii dubioase, pe care ei le blocheaza si le investigheaza.
Daca tu stii ca ai acei bani obtinuti legal, prin munca cinstita, de la compania care te-a platit, atunci mergi la Politei si fa plangere.

| Bizon95 a răspuns:

Daca stii foarte sigur ca nu ai facut nimic rau
poti sa mergi la politie si sa faci plangere penala de furt
poate sa fie revolut pana poimarti, nu inseamna ca pot sa fure!
iar blocat cont si apoi ignore ESTE furt!

si, DA, politia te poate ajuta, insa in orice caz, ai bagat cam multi bani intr-un sistem care NU e banca reala, ci doar de plati...