| biloi01 a întrebat:

Rog o doamna tanara psiholog sa imi ofere sfaturi despre renuntarea viciilor si sa scap odata de problema pe care o am, ci anume pacanelele. Vreau sa ma las de ele si nu reusesc, zic ca bag decat 10 lei si pierd la final miliardu, va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

"zic ca bag decat 10 lei"
adica:
"zic ca nu bag decat 10 lei"
sau "bag doar 10 lei"
Mai bine da cei 10 lei pe o carte de gramatica.
Cine te pune sa intri? Ca odata intrat, sigur te tenteaza. Treci pe langa usa si mergi la biblioteca.

| Caro34 a răspuns:

Nu mergi pur si simplu deloc in apropierea locurilor unde sunt aceste aparate, bilete etc. Iti spui mereu: "Azi e inchis, seful a fost inchis din cauza furturilor de la clienti laughing". Dupa ce iti vei spune asa vreo cativa ani, iti trece! Cauta sa faci altceva: sport, asculta muzica, citeste ceva, suna-ti prietenii, plimba-te etc. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu ai bani de un pachet de țigări și pierzi "miliardu" laughing
Baga la fotbal, faci un schimb pe schimb, scapi de o dependenta grea și dai de una mai ușoară, ukterior o sa scapi și de pariuri sportive când o să vezi că nu ai succes la castiguri și pierzi pe banda rulanta, dar acolo măcar joci 10-20 de lei pe un bilet, nu pierzi mare lucru.
Și eu băgăm 10 lei, chiar ziceam că doar cu 10 lei voi juca, și când în colo ajungeam la 1200 de lei,dar am avut noroc și i-am recuperat. De atunci nu mai joc,și nici nu o sa mai joc că niciodată nu o sa ieși pe plus la prostiile alea, patronii in schimb vor fi mereu pe plus.
Căutați un loc de muncă și evită să mai intri in astfel de localuri unde sunt și păcănele, de asta se numesc așa, că ne păcălesc, gen prinzi azi 200 de lei și revii peste o zi si pierzi triplu,apoi joci sa ii recuperezi,ulterior din nou pierzi, că de multe ori nici nu ii mai recuperezi, tot pe - ești! Te manevrează psihologic, dar îți dă temelie la buget, atac de panica laughing