| stefstefansteff123 a întrebat:

Sa spunem ca am o afacere ce se ocupa cu vanzarea de produse. Nu mai am produsul X in stoc, dar clientul achita toata suma pe card de credit, eu ca si firma am voie sa folosesc contul bancar al afacerii ca sa comand acea piesa? Daca da, ce dovada trebuie sa am ca a fost folosit pentru acea tranzactie? Pastrez bonul?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Contul bancar curent al firmei este contul prin care firma face incasari si plati, nu exista cont separat de plati, asa ca pe acela il folosesti pentru a plati produsul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu fă hoții ca ajungi la puscarie, nu ai piesele pe stoc inchizi afacerea, piesele le iei din banii tai nu a clientului, tu trebuie sa ai pe stoc ce vrea fiecare, ca cine comandă iti dă banii si vrea repede produsul, ori daca tu nu o ai pe stoc pana o comanzi pana ajunge in țara ca vin din China majoritatea pieselor trece o luna, ce face clientul o luna fara piesă ca el a dat banii si tu trebuia sa i o livrezi in cîteva zile maxim o saptamana.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai din ce cont ai vrea sa cumperi produsele? Din ăla personal?

| stefstefansteff123 explică (pentru suntserios):

Ma refer ca stocul sa fie alimentat din contul bancar al firmei, nu sa dau eu din buzunarul meu. Nu am mai avut o afacere si de aceea intreb, stiu ca unele afaceri cand cumpara ceva din banii afaceri cer pe bon RO-ul

| suntserios a răspuns (pentru stefstefansteff123):

Stocul firmei e logic ca e cumpărat din banii firmei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ignora raspunsurile lui Cristi. Nici macar nu a inteles intrebarea

| Catrice a răspuns:

Nu mai bine pui opțiunea cu câte ai în stoc si sa scadă de fiecare data când cineva cumpăra?