| LaviniuA a întrebat:

Sa zicem ca ai mai multi $, o arzi pe barosaneala si vrei sa ii schimbi in RON.
Cum faci, ii schimbi la prima casa care iti iesi in cale, sau umbli pe la mai multe?
Sunt diferente importante intre case?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Ehm...ai internetul la dispozitie si poti sa verifici si tu foarte repede ce casa de schimb valutar are cel mai avantajos curs valutar ( ca sunt mici diferente intre ele daca o sa cauti ) atat pentru cumparare cat si pentru vanzare la fiecare moneda in parte.

15 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca esti pe barosaneala prima data iti cumperi masina de "smecher": audi, mercedes sau bmw caroseria in clasa limuzina! important sa fie full piele, cu trapa si mai ales ATENTIE! sa fie DIESEL! daca nu ai pachetul complet "cocalar style" atunci nu esti barosan cu adevarat!

Dupa ce ai lasat o suma mare din bani pe masina second hand, mergi si schimbi restul de bani in zile diferite la mai multe case de schimb valutar, ca sa nu bata la ochi ca ai bani multi nemunciti!

Dupa aceea iti iei un salam de la alimentara, niste ziare si mustar si il mananci in BMW /AUDI/Mercedesul proaspat achizitionat, cu geamurile lasate jos si cu manelele date la maxim, ca sa moara dusmanii... si sa vada toti ca esti potent financiarwinking

toate acestea te fac sa fii un om implinitwinking

| ioana748 a răspuns (pentru Simpatic):

rolling on the floor= Asa intrebare, asa raspuns

| Simpatic a răspuns (pentru ioana748):

Da, unele raspunsuri le dau asa pentru ca sunt 2 situatii fie userii respectivi tin la glume si sunt pusi si ei pe sotii si atunci facem glume in incinta
si doi mai rara sunt useri care din intelect pun niste intrebari sa le cataloghez ciudate, iar acolo unii rad de ei sau cum este cazul meu spun ironii

Nu a parut impertinenta, oricum.
A fost un raspuns simpatic.

Multumesc

genul de intrebare aici care nu stii ce sa spui, omul este caterinca sau sub influenta stupefiantelor : https://www.tpu.ro/......i-urmeaza/

de aceea uneori si eu si ceilalti dam niste raspunsuri care par ca vin de la oameni mistocari sau inculti desi sunt sigur ca multi dintre cei care dau aceste raspunsuri in viata reala sunt oameni capabili intelectual, cum imi place sa cred ca si eu sunt;)

Esti capabil intelectual.
Se vede cu ochiul liber.

Am vazut caterinca omului.
Nu i zic nimic.
Dar sa nu fie naibii o fetița cu numele Ciroza.
Lasa asa.

Multumesc pentru aprecieri!winking

happy seara frumoasa

Asemeni!

| gabicoo a răspuns:

Ții schimb eu.
"Vezi că nu-i mai vezi/
Și din ochi îi pirezi"! Phoenix

Răspuns utilizator avertizat
| MrAM a răspuns:

Ii schimbi la primul schimb valutar ( aduce noroc) dupa care te duci la alimentara si cumperi o caserola de mici si un pet de bere ciucas la 2.5L. Iti inviți cei mai buni prieteni la tine, faceți un gratar si petreceți pana va bate poliția la poarta.

| LaviniuA explică (pentru MrAM):

Ala-i tata micu, berea, grataru si lautarii

| Alexandru1111199 a răspuns:

Pai fiecare casa de schimb valuntar are un alt pret ca na fiecare pune pretu pe care il vreawinking, dar ceea ce e logic e ca e scump sa cumperi decat sa vinzi, ca altfel ei nu fac niciun profit.