Din pacate nu cred ca vei obtine nici un job la varsta care o ai. Esti prea mica. Nu cred ca se va risca nimeni sa te angajeze, nici macar pentru pliante.
Stiu ca poate ai nevoie de bani, si vrei sa faci ceva in privinta asta, dar la varsta ta nu prea se poate. Decat daca gasesti o modalitate de a face un ban online, altfel nu.
Oricum, cred ca e riscant pentru un copil la varsta ta sa se duca pe nu stiu unde sa munceasca. Mai ales ca fata. Ai vazut cate se intampla in tara aia de cacao.
Incearca sa inveti, sa fi buna la ceva, sa fi desteapta si succesul va veni. Incearca sa te axezi pe meniul online, acolo se fac bani multi, indiferent de varsta, daca esti destept.
Succes!
Ca sa te angajezi iti trebuie minimum 15 ani si sa ai acordul parintilor.
La 13 ani poti sa faci bani in alte feluri, de exemplu din valorificarea deseurilor, a plantelor medicinale... e bine sa ceri sprijinul parintilor.
Uite un articol:
http://online.avantajlastart.net/......sezoniere/
Sa fii destept nu inseamna succes rapid si nici bani cu sacul peste noapte.
Sa ai scoala mai intai sa iti descoperi taletul pe care il ai dupa sa fii destept.
"Destept" la varsata de 13 ani fara influenta majora mama, tata etc... slabe sanse.
Fa ce iti place si nu tot ce iti doresti tu la varsa de 13 ani se rezuma la bani si munca incearca sa privesti altfel daca nu-i o necesitate ceia ce vrei sa faci cu bani si e un moft poate astepta...
Sa faci bani online trebuie sa ai timp sa te dedici acestei sectiuni ca visatori sunt multi dar persoane de succes online putine:d
Buna. te pot ajuta eu, adauga-ma in lista bani_de_buzunar20@yahoo.com si iti voi da toate detaliile.
anonim_4396 întreabă:
lvr întreabă: