| dendendenis a întrebat:

Sal TPU am o problema! AS vrea sa-mi iau un iepure si nu stiu cum sai conving pe parinti? Va rog sa ma ajutati! Cel mai bun raspuns primeste funda!

3 răspunsuri:
| RenataAlesya a răspuns:

Si eu mi-am dorit odata un iepure foarte mult si pana laurma mi-am convins parintii: incerca si tu sa lespui ca un animal de companie ca acesta te va face mai responsabila fiindca vei avea foarte multa grija de el, poti inventa ceva ca si iepurii aduc noroc sau ceva de genu`, le poti spune ca daca sunt de acord cu aceasta idee o sa incerci sa iei note mai mari la scoala, ca o sa fi mai cuminte, chestii din astealaughing, le mai poti spune ca prof. de biologie a zis ca trebuie sa aveti un iepure acasa si apoi sa il duceti fiecare la scoalalaughing)). nu stiu inventezi u ceva... sper sa ai noroc si parintii tai sa fie de acord. pup! primesc fundita?:*

| ddeeapisicuta a răspuns:

Mama so tata va rog mult saimi luati un iepure va promit ca de acum inainte o sa am numai eu grija de el daca nu o sa fie asa o sa il vindeti dar numai lasati-ma incercarea moarte nu are...:X::X

| SuperJesus a răspuns:

Ce sa faci cu un IEPURE? Adica pe langa faptul ca e dragut cand e mic, ce altceva UTIL mai face? Miroase anapoda, nu il poti "dresa", doar exista prin casa si face caca mult pe unde apuca.