| Tibi1999 a întrebat:

Sal TPU. Am si eu 14 ani si am nevoie mare de o bicla dirt si de niste jocuri de ps3. stiti vreo metoda prin care as putea sa fac bani mai repede? in afara de impartit pliante etc.
daca sunteti dispusi sa-mi spuneti chiar va invitwinking

3 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

Si banuiesc ca vrei o slujba la birou cu salariu de 3000 de ron.Ce vrei sa lucrezi? Sunt someri la tot coltul.Mai lasa-te de bani si pune mana pe carte.Eu zic ca e mult mai bine sa citesti o carte decat sa speli vase la ceva restaurant. Poti trai si fara o bicicleta, ca mai tarziu sa ai o masina frumoasawinking

| justbelieve a răspuns:

Trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si sa le accesezi.iti vor trimite in fiecare zi mail-uri.nu este un castig imens,dar decat deloc...mie mi-au prins bine;)este sigur,fara minciuni, spam-uri, fara investitii si timp pierdut.intra aici pentru mai multe informatii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa

| BUDOKAI a răspuns:

E o diferenta dintre a avea nevoie si a trebuii.
a trebuii inseamna a dorin un lucru care nu este necesar vietii tale, iar
a avea evoie este exact opusul, de e xemplu: tie nu iti trebuie o casa, tu ai NEVOIE de una, vezi diferenta?
bun si acu, te anunt ca nu prea ai mari sanse sa lucrezi, si sa strangi suma necesara, la 16 ani e legal sa lucrezi, si la 18 ai norma intreaga, deci NU big grin