anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU stie cineva cam cat inseamna 1.000.000.00 de dolari? Pentru ca am primit un mesaj pe mail din america cum ca am donat niste bani pentru nu stiu ce si vrea sa ma rasplateasca un domn pe nume Fred Abe Williams sau Alice Jane nu mai stiu exact. Vreau sa stiu daca ati primit si voi mesajul asta.

Răspuns Câştigător
| glontz a răspuns:

Ma stai linistit ca sunt abureli sau farse de la prieteni deai tai, ni se intampla la multi chesti di astea si la un momendat te trezesti ca ai de platit nu stiu cat la net

6 răspunsuri:
| fustiteTUTU a răspuns:

Documenteza-te inainte Sunt scrise multe statistici si atentionari in legatura cu astfel de mailuri, au aparut si la televizor stiri pe tema asta. Asa cum citit eu pe net, e ceva f frecvent sa primesti un astfel de mail. Ti se vor cere datele personale ca sa poti primi chipurile banii, si se fac identitati false si te trezesti cine stie unde in lume acuzat de vreo tampenie. Identitatea falsa e f periculoasa in ziua de azi. Bineinteles, nu vezi nici macar un cent, daramite vreun milion.

| Korrawi a răspuns:

Era scris exact asa suma cum ai postat tu? Ei folosesc ca delimitator intre unitati virgula, si la subunitati punctul. Exact invers decat noi. Ceea ce inseamna ca 1.000.000.000,00 de dolari (desi 0 dupa virgula nu are valoare daca nu e urmat si de altceva, trecand si peste asta) ar fi trebuit sa arate 1, 000, 000,000.00 dolari. Si ca idee, 1 mil de dolari inseamna la cursul de azi 3.118.100 ron. Este o incercare cam nereusita de inselaciune.

| alledawn a răspuns:

Nu stiu exact cati sunt... dar te asigur ca e foarttteee mult laughing

| alledawn a răspuns (pentru alledawn):

Chiar prea mult sa fie adevarat laughing

| Damasc a răspuns:

Daca-ti zic imi dai si mie jumate? :O

| JoinTu a răspuns:

Si asa nu prea sunt interesat.