Deci : 1. nu are cum sa fie owner decat cel care a creat serverul adica o singura persoana si 2. nu cred ca gasiti pe cineva intreg la minte sa faca asa ceva.
Mai copile tu mai ai de invatat auzi la el mai multi owneri prietene pe un server e un singur owner! Cu astea ma ocup deci... da poate dai admine dar in niciun caza owner owner esti tu sau daca nu l-ai creat tu este cel care a creat serveru A si app mai invata sa scrii si apoi vb cu mine da? adica tu vi aici si ma inveti pe mine? vai vai... lasa-mi un mesaj daca vrei sa te mai invat cate ceva legate de cs sau orice se leaga de cs de crearea unui server orice ( auzi la el mai multi owneri unde te crezi ma pe chat ).
Nu pot exista mai multi ownerii pe un server ownerul esti decat tuh man are exp baiatul care ti-a spus si am si eu asa ca taci
)) vaaai ba frate pe server poti sa pui n-ori de admini mare lucru sa scrii "nume" "pass" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" la cati vrei uh si au toti admini poate vorbiti de fondator, fondatorul este cel care a facut sv si nu neaparat sa fie numai 1 ex:toate serverele din laleagane si indungi au cate 2 owneri sunt eu interesat mane razor_fatal10
Swear tu cred ca n-ai habar despre ce vorbim 1. Poti sa dai owner la mai multi nu numai cel care a creat server daca stiai, 2. De unde stii tu? lasate mai bine nu raspunzi la intrebarile unde nu sunt de tine!
Wai de capu` tau esti nebun ...Nu? Bah... nu ai habar de CS Vrei sa iti arat un caz ca pe un server poate sa aiba mai multi owner? Am fost pe un server Owner si nu numai eu au mai fost vreo 3 Stai linistit ca stiu ce vorbesc dau la pariu cu tine ca poate sa fie mai multi owner pe un server Asa ca mai invata cs amice Am server de CS dar nu il am hostat Oricum lasa-mi id tau ok?
Ba poate fii mai multi owneri si nu owneri ca owneru e ala care a creat sv si co owner owner deal 2
Owner nu poate fii mai multi owneru e ala care a creat sv si daca vr owner poti fii doar co owner adica ala care a ajutat la sv adica owner deal 2
Bbusines da-mi add la id angeleye924, si facem sv, eu fac sv totul aranjez si uh dai 3-5 euro ok?
scorpionalb întreabă: