1)vinzi in clasa chesti
2)Speli vasele mamei pentru putini bani
3)Faci lucruri pe care le vor colegii tai pentru o suma de bani
4)sionezi inamicii colegilor tai (daca au)pentru o suma de bani
5)deschizi o expozitie
6)Le ceri bani parintilor tai
Daca doresti foarte mult sa obtii acesti bani, du-te cu colinda de Craciun...o sa faci rost de bani. Sper sa te fi ajutat. Noroc!
Depinde unde locuieşti...
Poţi să ajuţi pe cineva la lucru, dacă te pricepi în design poţi ajuta pe un fotograf, poţi să îngrijeşti de animalul cuiva...Numai nu pe net...
La rănit zăpada la cineva în ogradă... orice, numai să găseşti...
Dar cam greu căci nu e vîrsta legală pentru lucru...
Spunele la cîţi mai maulţi că cauţi ceva de lucru, aşa va fi mai uşor...
Salutări! este super dacă eşti interesat/ă de chitară. este foarte frumos să ştii să cânţi la ea!
păi,poţi face treabă prin casă,poţi învaţa mai mult, poţi lua note bune la şcoala, şi le faci până de Craciun.cu câteva zile înainte,le spui părinţilor:
-uitaţi,eu am luat note bune la şcoală,am învăţat bine,am făcut treabă prin casă,şi mă gândeam că pentru toate astea aş merita şi eu,cadou de Craciun,o chitară.sau, dacă nu ştiţi de unde să mi-o luaţi, îmi puteţi da mie 250 de lei ca să mi-o iau.va rog foarte frumos!
succes!
250 lei in 20 de zile ...stai sa vad
1. daca parintii nu ti-au luat daja cadou de mos niculae spune-le sa-ti dea bani macar 100 de lei
2.mie trebuie sa-mi vina alocatie deci 40 lei in plus
3.in perioda asta se fac vizite pe la rude... colinzi si tu ceva si sigur mai strangi bani
4. daca inca nu-ti ajung banii mai ceri de la parinti si promiti ca inveti, ca o sa fi cumunte etc.
Aduna tu cumva 100 ron si spre final spune-le exact asa: "Dragii mei parinti, va prezint o investitie fara nici un fel de profit financiar, care probabil va va scoate din sarite cand se va auzi prea tare, si care, probabil va va sta din cand in cand in drum, dar care va va face fiul foarte foarte fericit. Bugetul pe care l-am alocat eu este de 100 ron, doriti sa fiti partenerii mei in aceasta investitie? Va pot oferi spatiu publicitar de aproximativ 2 palme pe spatele cutiei de rezonanta!" Nu numai ca o sa-i faci sa rada cu pofta, dar ai mult mai multe sanse sa convingi un parinte sa "completeze" investitia decat sa o faca pe toata. Succes!
Andreeaandreiuska5 întreabă:
MikiMIHAI1324 întreabă: