| AlexStefan1 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa fac niste bani!
Aveti vreo idee?

17 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

'' Cerseste '' de la bunici/parinti/unchii, vinde jucarii.

| AlexStefan1 explică (pentru Naяutσ):

Sa vind jucarii m-am gandit.
Oricum bunica imi da vreo 10 lei pe saptamana. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa incerci sa imparti pliante sau sa lipesti afise.

| AlexStefan1 explică (pentru anonim_4396):

Da cand se va alege primaru` peste 3 ani laughing

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Nu știu dacă te poți angaja undeva, dar mai bine te faci util prin casă. Duci gunoiul și ceri vreo 3 lei pe asta, îți iei alocația ție, speli vasele și ceri vrreo 5 lei pe asta, te oferi să plimbi câinii vecinilor pe bani, chestii de astea. Sper că ți-am fost de ajutor.

| AlexStefan1 explică (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Da e o idee buna.Dau eu locuiesc la tare (Valea Grecului). big grin

| Naяutσ a răspuns (pentru AlexStefan1):

Sa nu faci cum zice Smaili! laughing
O sa-i ceri tu banii asa, pentru treburile casnice si ea o sa-ti spuna ceva de genul :

- 0 lei pentru ca te-am crescut
- 0 pentru ca te-am nascut etc. laughing

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru AlexStefan1):

Păi atunci nu știu dacă poți, dar te-ai putea oferi să ajuți vânzătoarea de la chioșc, dacă ai lângă/în apropierea casei tale chioșc. Sau... să vorbești cu oamenii care stau la bloc să ai grijă de animalele lor, iar plus că-i vară unii mai pleacă în vacanță. Poți să le ceri bani dacă ai grijă de casă pe timpul plecării lor.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru Naяutσ):

TACI! Taci că mori înnecat în buci cu caca! Mori! A, da, apropo, vinde jucării, și megi des la bunici să vezi că îți dau bani degeaba!

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Dă-te în puișorii lui Sweetie! Mă enervezi.

| NuMaContrazice a răspuns:

Daca stai la tara si te pasioneaza animalele poti sa cresti ceva animalute mici si sa vinzi pui.Eu am 16 ani cresc iepuri UG si vand cu 100 lei iepurasul, o femela fata cam 8-12 iepurasi, de 3-4 ori pe an...fa socotealawinking

| david1234567890 a răspuns:

Prin Google Adsense happy

| AlexStefan1 explică:

Sunt interesat.
Te voi contacta.
s. talpalaru@yahoo.com

| AlexStefan1 explică:

Ma-m inregistrat dar cum iau bani? big grin
Cauta-ma pe s. talpalaru yahoo messenger. big grin

| comsacodrut a răspuns:

Du gunoiul, du-te la magazi, da cu aspiratorul, fa curat.Eu asa fac si mama imi da in jur de 8 lei pe toate astea pe zi

| Th3Li0N a răspuns:

Hei si eu am avut 14 ani mi-am pus accesoriile de la calculator mai scumpe decat l-eam cumparat si am vandut am cumparat casti la 34 de lei si l-eam dat cu 67 de lei.Deci vindeti pc-ul si iti iei unul mai bun.Incearca vindeti telefonul. Faci afaceri nu este greu.Cumparati porumb de fierd cu 50 de bani bucata iti cumperi 2 saci si stai in oras si vinzi cu 3 lei porumbul.