Sa vind jucarii m-am gandit.
Oricum bunica imi da vreo 10 lei pe saptamana.
Da cand se va alege primaru` peste 3 ani
Nu știu dacă te poți angaja undeva, dar mai bine te faci util prin casă. Duci gunoiul și ceri vreo 3 lei pe asta, îți iei alocația ție, speli vasele și ceri vrreo 5 lei pe asta, te oferi să plimbi câinii vecinilor pe bani, chestii de astea. Sper că ți-am fost de ajutor.
Da e o idee buna.Dau eu locuiesc la tare (Valea Grecului).
Uite pe ce am pus ochii : http://profitshare.emag.ro/....../click.php
Sa nu faci cum zice Smaili!
O sa-i ceri tu banii asa, pentru treburile casnice si ea o sa-ti spuna ceva de genul :
- 0 lei pentru ca te-am crescut
- 0 pentru ca te-am nascut etc.
Păi atunci nu știu dacă poți, dar te-ai putea oferi să ajuți vânzătoarea de la chioșc, dacă ai lângă/în apropierea casei tale chioșc. Sau... să vorbești cu oamenii care stau la bloc să ai grijă de animalele lor, iar plus că-i vară unii mai pleacă în vacanță. Poți să le ceri bani dacă ai grijă de casă pe timpul plecării lor.
TACI! Taci că mori înnecat în buci cu caca! Mori! A, da, apropo, vinde jucării, și megi des la bunici să vezi că îți dau bani degeaba!
Daca stai la tara si te pasioneaza animalele poti sa cresti ceva animalute mici si sa vinzi pui.Eu am 16 ani cresc iepuri UG si vand cu 100 lei iepurasul, o femela fata cam 8-12 iepurasi, de 3-4 ori pe an...fa socoteala
Du gunoiul, du-te la magazi, da cu aspiratorul, fa curat.Eu asa fac si mama imi da in jur de 8 lei pe toate astea pe zi
Hei si eu am avut 14 ani mi-am pus accesoriile de la calculator mai scumpe decat l-eam cumparat si am vandut am cumparat casti la 34 de lei si l-eam dat cu 67 de lei.Deci vindeti pc-ul si iti iei unul mai bun.Incearca vindeti telefonul. Faci afaceri nu este greu.Cumparati porumb de fierd cu 50 de bani bucata iti cumperi 2 saci si stai in oras si vinzi cu 3 lei porumbul.
C00STY01 întreabă:
DM_Ana_1979 întreabă: