Mai intai ai putea sa te asiguri daca e cu adevarat din aur. Daca e, ar trebui sa scrie pe undeva la incuietoare "525". Apoi, daca e cu adevarat din aur, ai putea sa te duci la un magazin de bijuterii sa-l schimbi pe o alta bijuterie( de asemenea din aur), dar daca nu vrei, poti sa te duci la amanet chiar daca nu ai peste 18 ani.
Daca tu ai fi pierdut un obiect (indiferent daca ar fi fost un lantisor, un telefon, sau orice altceva), te-ai fi bucurat daca persoana care il gasea il vindea la amanet?
Neee.Io zic ca cel mai bine daca e din aur sa-l duci la politie si ei sa faca mai departe. Crede-ma mie mi-a fost furat.si am simtit ca mi sa luat cel mai depret lucru[stiind ca lantu meu are 20g]. Atunci n-am stiut ce sa fac.am stat 2 saptamani si apoi am mers la politie si dupa o saptamana l-a gasit la amanet.Eu zic sa mergi cu el la politie.Ps: cate grame are?
Pai da esti prea mica pentru asta dar uite sfatu meu du-te la parinti tai arata-le lanticul si poate jumatate din suma respectiva ti-se va cuveni, sau du-te cu o prietena mai mare la amanet si poate reusiti, dar cel mai bine e sa il arati parintilor.