| Alexidldvdje a întrebat:

Salut TPU!
Am o intrebare:din 1200 lei am retras din bancomat 900 lei dar banii nu s-au luat din balanta si am zis sa ii scot pe restul 1200 lei, in total 2100lei eu avand doar 1200.
Trebuie sa-i pun la loc?
Dau funda

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil, ai card de credit, iar banca iti da o suma "imprumut" pe el, la cerere.
La prima intrare de bani in contul tau, banca va retrage banii imprumutati.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca tu ai avut 1200 lei pe card, de unde ai scos tu 2100 lei? Cum ai facut acest miracol? laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa ai balanta cu minus si va trebui sa ii achiti odata si odata

| doctorandus a răspuns:

Daca ai card de credit si nu achiti la timp creditul, ajungi dator vandut. Astia sunt mai rai decat IFN-urile.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai și acum nu ești pe minus?

| Alexidldvdje explică (pentru Hyperion7):

Ba da in balanta imi aparea 0 lei da cu negru si ingrosat oricum am pus restul de bani la loc si acum am 300 si ceva de lei

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alexidldvdje):

Hmmmmm,asta fiind la ce banca? Gen situația

| carevaescu a răspuns:

Se mai intampla erori din cand in cand - desi foarte rar. Dar aproape toate se indreapta eventual. Ai sa fii contactat de banca sau iti va aparea acolo un bilant in minus.

| adryang78 a răspuns:

Bineînțeles că trebuie să-i returnezi. Dacă ai în localitate o sucursală a băncii care a emis cardul, mergi la ei și explică-le situația. Dacă nu, telefonic.

| Dragobeta a răspuns:

Ce fel de card ai? Presupun ca de credit daca te-a lasat sa scoti mai multi.
Daca nu ii pui inapoi pana la data stabilita de banca cand ai facut contul, ti se va lua dobanda penalizatoare.
Si voi spuneti ca nu aveti nevoie sa studiati notiuni de economie, ca nu va trebuie in viata! Iata ca va trebuie.

| SkandallKamataru a răspuns:

laughing laughing laughing Cum ai facut zi-ne si noua laughing