Nu ajungi la inchisoare :-J
daca te`au sunat pe telefonul fix sj ai fost atenta, la sfarsitul convorbirii tsi-au mentionat sa nu iei in considerare apelul, in caz ca factura a fost deja achitata
iar daca nu ai facut`o. stai linistita
nu ajungi la inchisoare. iti incheie contractu`. adica iti taie abonamentu`.
La inchisoare...nu cred ca ajungi.Dar neplatindu-le se vor acumula multe penalizari, iar dupa 6 luni neplatite te deconecteaza automat si de da in judecata.Deci.varianta este sa platesti. Fundaa?:X plS
Daca nu poti demonstra cu chitante, ca ai platit facturile in cauza, te vor debransa de la servicii si te vor executa silit...
Daca ai platit in fiecare luna inseamna ca ai chitanta asa ca ar fi bine sa te duci la romtelecom poate e o neintelegere. Si daca nu ai mai platit din cate stiu o sa ramai fara ton la telefon si presupun ca o sa intervina sipolitia dar nu cred ca o sa ajung la inchisoare.
Trebuie sa pastrezi chitantza, nu stiai? cu aceea poti arata ca ai platit. Daca nu platesti iti vine restantza, adica trebuie sa platesti mai mult si iti opreste serviciile. Eu de exemplu am net, tv si tel de la romtelecom. Daca nu platesc imi opreste si telefonul, tv-ul si tel. Si daca nici asa nu platesti...da ajungi la inchisoare.
Daca leai plătit tiau dat 1 bon. du-te cu el la posta sau la sediu Romtelecom și arata dovada ca tu ai plătit, dacă nu mai ai bonul nu mai ai ce face. Iar daca nu plătești til închide...
Daca nu poti demonstra cu chitante, ca ai platit facturile in cauza, te vor debransa de la servicii si te vor executa silit...