Salut! Dacă ești la început recomand să începi cu ceva ușor și care nu te costă nimic. Eu am început să fac bani pe net scurtând link-uri cu un site și să le postez peste tot pe internet, iar de fiecare dată când cineva dă click pe link-ul acela și dă skip ad după 5 secunde ești plătit. Cel mai mult poți câștiga 12$ pentru 1000 de click-uri dacă sunt din Norvegia. Gândește așa...azi scurtezi 10 link-uri și le pui pe net, fiecare din ele iti aduce câte 10 click-uri zilnic, deci 100 de click-uri zilnic, mai faci alte 90 in următoarele zile care și ele aduc alte 10 click-uri pe zi, astfel ajungi la 1000 de click-uri pe zi, să luăm cazul in care ai click-uri slabe și ai o medie de 5$ pe 1000 de click (la mine media e de 8 și ceva). deci vei face câte 5 dolari zilnic după ce ai postat 100 de link-uri bune și acum nu mai trebuie să faci nimic. Gândețte-te dacă ai pune 1000 de link-uri bune, atunci ai face 50$ pe zi că ai muncit 3 zile să pui toate link-urile. Sună bine, nu? Nu ai limită de link-uri și o grămadă de locuri unde să le pui, forumuri, social media, youtube....peste tot! Fă-ți cont aici și începe să câștigi bani: http://tinyurl.com/noc2m77
Un mic sfat, dacă un site nu te lasă să postezi link-ul scurtat, mai scurtează-l iar cu tinyurl, de obicei facebook nu te mai lasă.
Succes!
Poti lasa mess ceva sa vb?
Salut, ți-am lăsat mesaj cu adresa de skype.
Am dat add la and gsu
Daca te mai uiti la mesaj am dat add and.gsu si am gasit and gsu si tiam lasat mesaj
andreiscripcaru întreabă: