Https://www.youtube.com/user/vilausebyhd
Găsești pe canalul tipului astuia toate informatiile de cate ai nevoie.
1. Depinde de numarul de ore lucrate si ce intelegi tu prin,, decent".
Cu o norma intreaga ajungi la 2000 de lei pe luna, dar depinde si de orasul unde lucrezi.
2. Cel mai profi mi se pare cu o trotineta electrica. Nu depui efort, mergi repede, o poti lua cu tine oriunde, dar din pacate trebuie una cu autonomie mare. Se poate si pe jos si cu bicicleta, scuter / motocicleta si cu masina.
-Pe jos dureaza foarte mult pana livrezi comanda si de cele mai multe ori te poti trezi cu injuraturi de la clientii care au dat comanda si o primesc abia dupa o ora + ca obosesti foarte repede mai ales daca trebuie sa urci la deal.
-Bicicleta e cel mai eco, in sensul ca nu trebuie sa platesti nimic pentru a te deplasa, tine 100% de picioarele tale, o poti lasa oriunde si te poti deplasa mai repede decat pe jos.
-trotineta electrica am zsi mai sus.
-motocicleta scuter si asta poate fi profi daca te grabesti.
-masina. Ok... aia de la glovo ofera un bonus de 20% pentru cei care livreaza cu masina + ca-ti ofera si comenzi pe distante mari. Daca faci 2 comenzi de genul ala intr-o singura ora, este PERFECT. Si daca intr-o zi ai comenzi non-stop si lucrezi multe ore, poate sa scoti muuulti bani.
3. Noapte se castiga bine doar in week-end dar din punctul meu de vedere nu prea merita. Adica sa stai o noapte intreaga treaz si dimineata sa realizezi ca ai facut-o doar pentru 30 de lei. nu e ok.
Cel mai ok e la amiaza si seara.
4. Mergi la ce ore doresti tu. Luni iti alegi orele pentru marti, miercuri si joi, iar joi iti alegi orele pentru vineri, sambata, duminica si luni.