| danuttz04 a întrebat:

Salut acum 2 saptamani m-am inscris pe un stit de facut bani care se numeste sondajro.com si as vrea sa stiu daca este adevarat sau nu si daca este cum scot bani? Acord funda.

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Nu prea poţi câştiga bani pe net, totul este o prostie dacă vei câştiga ceva să ma anunţi sunt multe persoane păcălite de aceste persoane numite şarlatanii şi apoi bocesc pentru pierderea de timp acordată acestor site-uri, eu spun să nu mai fi aşa credul...
O seara buna!

| TuguiMihai1 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Poti castiga bani pe internet...
Avand un site si oferind valoare

Nu poti face bani pe internet... pe aa sisele site-uri de facut bani, de fapt datorita tie fac ei bine...
Daca vrei sa faci bani trebuie sa ai un site ( blog ) si sa scrii despre un domeniu care te pasioneaza
Trimitem un mesaj privat si iti dau un ghid despre cum faci asta

| Brâncuşi a răspuns (pentru TuguiMihai1):

Eu unul n-am nevoie, ştiu că ai putea să îţi faci un site cum e TPU de exemplu şi să faci parteneriat cu o firmă pentru a posta linkuri sau poze şi câştigi banii dar pe mine nu mă pasionează, eu vreau în viaţă să câştig banul prin muncă.
O zi excelent de frumoasă!

Bloggingul e o munca... si ana care aduce valoare lumi...
De exemlu daca faci bloging in nisa alimetatiei sanatoase si inveti oameni sa aiba o viata sanatoasa e mult mai valoroasa decat sa muncesti in fabrica si sa produci medicamente...
nu toti oameni saunt facuti sa fie liber... si prefera sa fie slavi moderni ( ai acelor pentru care muncesc )

4 răspunsuri: