Câți anișori ziceai că ai?
-------------------------------------------
"am 19 ani și sunt fumător de vreo 5 ani.problema consta in faptul ca de un an nu mai am erecția la Fel"
https://www.tpu.ro/......nu-mai-am/
Salut. Mai bine ai strange banii si ti-ai ajuta parintii, decat o consola. In viata ai mai multe prioritatii decat un calculator, sau o consola... Gandeste-te o sa te ajunga pe cel putin 30mil(cu tot cu televizor) acea consola... merita? Mai bine nu ai da parintilor tai acesti banii pentru a incerca sa isi gaseasca un loc mai bun de munca, urmand sa iti ia si consola "mult dorita"?
Asta e faza, mama face voluntariat acum pentru un job mai bun, si deja m-am obisnuit cu chetiile parintilor, mereu zic ca imi iau (imi promit) cand nu au bani si apoi cand au uita tot. Am avut 2000 de lei cu care puteam sa imi iau consola mult dorita dar i-am dat mamei, acum spune ca cu banii aia mi-a cumparat haine, mancare si chestii de genul. Nu prea mai am sperante de la ei, incerc sa fiu putin mai independent si ca pot sa imi cumpar ceva singur...
Da-l in *** mea de ps4. sunt lucruri mai importante in viata decat un rahat de joc
sorin8256 întreabă: